Uudistunut Sale Hämeenkoski kasvatti valikoimaansa paikalliset tarpeet ja toiveet huomioiden


Sale Hämeenkoski sai uudistuksessa viihtyisän, nykyaikaisen ilmeen. Myymälän valikoima kasvoi esimerkiksi välipalatuotteiden ja valmisruokien osalta.

07.05.2021

Sale Hämeenkosken uutta sävymaailmaa hallitsevat tunnelmalliset harmaa, musta ja punainen. Myymälän nykyaikainen ja harmoninen miljöö on ilahduttanut asiakkaita jo remontin aikana.

– Asiakkailta on tullut positiivista palautetta uudesta, tyylikkäästä ilmeestä. Tätä uudistusta on odotettu. Etenkin uusi juomaosasto on herättänyt ihastusta, myymäläpäällikkö Laura Leppänen kertoo.

Uudet kalusteet ja panimotuotteiden opasteet tekivät juomaosastosta entistä selkeämmän. Lisäksi hedelmä- ja vihannes- sekä leipäosastot saivat remontissa uudet kalusteet. Myös kuivaelintarvikkeiden sekä kukkien kalusteet vaihdettiin.

– Uuden miljöön ja kalusteiden lisäksi Sale Hämeenkosken valikoimaa kasvatettiin uudistuksen yhteydessä, kertoo ryhmäpäällikkö Katri Lehtinen.

Valikoimaa laajennettiin muun muassa välipalatuotteissa, valmisruoissa, lastenruoissa sekä panimotuotteissa. Uudistunut valikoima ottaa huomioon entistä paremmin Sale Hämeenkosken asiakaskunnan.

– Maaseutumyymälänä haluamme tarjota laajan valikoiman, joka huomioi sekä kylän vakituisten asukkaiden sekä mökkiläisten tarpeet, Laura toteaa.

Sale Hämeenkoskelta löytyy myös take away -kahvipiste sekä kesäpiha. Myymälän palvelutarjontaan on tulossa kesän aikana vielä yksi asiakkaiden odottama ja toivoma lisäys.

– Sale Hämeenkoski saa alkukesällä paistopisteen, Laura iloitsee.

– Paistopisteen irtotuotteet, kuten pasteijat, ovat olleet toivottuja erityisesti kesäisin.