Uudistunut S-market Lammi on ilmeeltään raikas ja valikoimiltaan paikallisten asiakastoiveiden mukainen


29.04.2021

S-market Lammin miljööuudistus valmistui tällä viikolla. Myymälän ilme muuttui raikkaaksi ja valikoima kasvaa jatkuvasti asiakkaiden toiveita kuunnellen.

Huhtikuussa 2012 avattu S-market Lammi sai uuden, viihtyisän myymäläilmeen tällä viikolla valmistuneessa remontissa.

– Myymälä uudistettiin uuden S-market-konseptin mukaiseksi. Myös valaistusta uusittiin, kertoo ryhmäpäällikkö Mervi Jalonen.

Uuden S-market-konseptin mukaisesti myymälän värimaailma muuttui hillityn raikkaaksi, miljöön pääväri on hillityn tyylikäs tummanharmaa. Uuden konseptin mukaiseen S-marketiin kuuluu vahvasti myös asioinnin helppous ja nopeus sekä uudistuva ja monipuolinen valikoima.

Asiakaslähtöisyys keskiössä

Uudistuksen viimeistelee toukokuussa saapuva uusi pullonpalautusautomaatti. Muutosten myötä S-market Lammi on entistäkin laadukkaampi ja asiakaslähtöisempi.

– Olemme panostaneet laajaan valikoimaan, jotta asiakkaat saavat S-market Lammilta kaiken tarvittavan. Uusi Sinuntoive-palvelu, jossa asiakkaat voivat toivoa tuotteita marketin valikoimaan, on otettu täällä hienosti vastaan. Lisäämme valikoimaamme paljon asiakkaiden toivomia tuotteita, S-market Lammin marketpäällikkö Sonja Katko kertoo.

Juomaosasto uudistui remontin myötä täysin. Juomaosaston kalusteet ja kylmäkaapit vaihdettiin, ja uusi juomaosasto on selkeämpi ja suurempi. Suuremman alueen myötä tuotteet saatiin paremmin esille ja juomavalikoimaan tuli lisäyksiä, erityisesti pienpanimoiden tuotteita löytyy laajasti.

Hyllyjärjestyksiin tuli muutoksia uudistuksen yhteydessä. Suurin muutos tapahtui snacksien osalta, sillä jatkossa kaikki naposteltavat löytyvät samasta hyllyvälistä. Snacksien valikoimaan tuli lisää tuotteita, samoin myös suosittujen Texmex -tuotteiden valikoima kasvoi hieman.

S-market Lammin yhteydessä palvelee kesäkauden ajan puutarhan pop up -myymälä, josta asiakkaat saavat yhdellä kauppareissulla hankittua lähikaupastaan suosituimmat kesäkukat, mullat ja muut tärkeimmät puutarhatarvikkeet kotiin tai kesämökille. Viime kesänäkin Lammilla ilahduttanut puutarhan pop up -myymälä kattaa nyt aiempaa laajemman valikoiman.

– Myymme tänä kesänä puutarhan pop up -myymälässä myös lannoitteita ja havuja, Sonja Katko kertoo.