Sale Renko uudistui moderniksi kyläkaupaksi


Myymälästä löytyy nyt uusien kylmälaitteiden lisäksi modernit hedelmä- ja vihanneskalusteet, kukkakalusteet sekä itsepalvelukassa.

08.05.2024

Sale Rengon miljööuudistus on valmis, samalla kylmälaitteet uudistettiin nykyaikaisiksi ja energiatehokkaiksi malleiksi osana Osuuskauppa Hämeenmaan vastuullisuussuunnitelmaa. Avajaisia päästään viettämään keskiviikkona 8.5.

Osuuskauppa Hämeenmaan toimipaikkojen energiaremonteissa myymälöistä tehdään moderneja sekä aiempaa energiatehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä.

– Meillä uudistettiin kaikki kylmälaitteet, koska vanhat olivat tulleet tiensä päähän. Myymälästä löytyy nyt uusien kylmälaitteiden lisäksi modernit hedelmä- ja vihanneskalusteet, kukkakalusteet sekä itsepalvelukassa. Miljöökin uudistettiin uuden Sale-konseptin mukaiseksi, kertoo ryhmäpäällikkö Marko Leppänen.

Asiakkaille uudistus tuo paljon toivottuja parannuksia ja modernin ilmeen kauppaan.

– Saimme vihdoin tänne pikakassan asiointia helpottamaan, sitä meiltä on jonkin verran kyseltykin. Pikakassan mukaan tulo muun muassa kesäkauppaan helpottaa meitä huomattavasti. Paransimme samalla valikoimiamme muun muassa tuoretuotteissa, kukkavalikoimassa sekä kylmissä juomissa, joita meidän kaupastamme haetaan paljon, myymäläpäällikkö Mikko Korpinen.

Myös henkilökunnalle uudistus on mieluisa.

– Samalla kun kaupan miljöö uudistettiin, päivitimme myös henkilökunnan taukotilat. Koko Sale Rengon henkilökunta onkin ollut uudistuksesta todella innoissaan ja tyytyväisiä – heille myös iso kiitos kuluneesta alkuvuodesta! Korpinen hehkuttaa ja kiittelee henkilökuntaa.

Sale Rengon avajaisia vietetään heti aamuseitsemästä alkaen, kun uudistunut kauppa avataan normaalein aukioloin. Loppuviikon aikana on tarjolla muun muassa avajaistarjouksia.

– Nähdään kaupalla! Korpinen huikkaa ja toivottaa asiakkaat tervetulleiksi uudistuneeseen Sale Renkoon.

 

Kato Sale Rengon aukioloajat ja palvelut täältä: Sale Renko | Aukioloajat ja yhteystiedot | S-kaupat ruoan verkkokauppa

 

Lisätietoja

Marko Leppänen, ryhmäpäällikkö, 044 076 4359, marko.leppanen@sok.fi

Mikko Korpinen, myymäläpäällikkö, 050 363 6460, mikko.korpinen@sok.fi