Sale Humppila sai uudistuksen myötä kauan odotetun paistopisteen


Sale-myymälät ovat olleet aina arjen luottokumppaneita erityisesti paikallisille asiakkailleen – ja ovat sitä myös jatkossa: uudistimme nyt Sale Humppilan, joka sai modernin ilmeen lisäksi uusia palveluita. Uudistetun myymälän avajaisia vietetään huomenna torstaina 10. syyskuuta.

09.09.2020

Vuonna 2006 tapahtui jotain merkityksellistä: Humppilaan avattiin ikioma Sale-lähikauppa. Merkityksellisyys paikallisten arjessa saa yhä vahvemman jalansijan, kun uudistetun Sale Humppilan avajaisia vietetään tällä viikolla.

– 14 vuoden takainen Humppilan Salen avaus oli paikallisille asukkaille todella suuri asia, joten myös Salen uudistus on ollut älyttömän tärkeä projekti. Meidän on pysyttävä ajassa mukana kaikkien toimipaikkojemme osalta ja ylläpidettävä kehittyviä palveluita asiakasomistajillemme, kertoo silloinen Sale-ketjupäällikkö, nykyinen asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä Osuuskauppa Hämeenmaalta.

Sale Humppila koki remontin myötä valtavan muutoksen: hyllypaikat päivittyivät ja ilme modernisoitui.

– Vaihdoimme vanhat elintarvike- ja leipäosastojen hyllyt moderneihin harmaisiin hyllyihin. Mahtavinta uudistuksessa on todella hyvännäköinen uusi myymäläilme. Myös juomaosaston kylmäkaapit ovat täysin uudet, S-market ja Sale-ryhmäpäällikkö Marko Leppänen kertoo.

Yksi uudistuksista oli paikallisten asiakkaiden näkökulmasta ylitse muiden: uunituore paistopiste. Myymäläpäällikkö Katja Paavilainen kertoo asiakkailta tulleen palautteen olleen erittäin positiivista.

– Viime remontista ehti vierähtää jonkin aikaa, joten oli mukavaa saada myymälään uutta ilmettä. Erityisen iso juttu oli saada tänne jo kauan asiakkaiden toiveissa ollut paistopiste, Paavilainen iloitsee.

Uuden paistopisteen lisäksi myymäläpäällikkö kiittelee myymälän entistä selkeämpää ilmettä ja myymäläympäristön uudistamisen merkitystä viihtyvyyden kannalta.

– Tuotteet ovat entistä selkeämmin esillä, ja myymälä on kokonaisuudessaan nykyaikainen. Työntekijät ovat innoissaan uudesta kaupasta. Odotamme kovasti uudessa myymälässä työskentelemistä, Katja Paavilainen hymyilee.