Herkullisia uutisia Hartola: S-market Hartola on nyt uudistunut!


S-market Hartolan uudistustyö on valmistunut. Myymälässä on nyt S-market-ketjun uuden konseptin mukainen nykyaikainen myymäläilme sekä valikoima, joka on suunniteltu alueen asukkaille osuvimmaksi.

13.04.2022

S-marketeissa kautta maan on käynnissä laaja konseptimuutos, jossa myymälät viritetään huippuvireeseen esillepanon ja valikoimien kautta. Trendit ja sesongit tuodaan uudistuneissa myymälöissä aiempaa vahvemmin esille. Nyt herkulliset uutiset kantautuvat Hartolaan, sillä S-market S-market Hartolan uudistustyö on saatu valmiiksi ja tulos on kaikkien nähtävillä. Uuden S-market-konseptin mukaisesti myymälän värimaailma muuttui hillityn raikkaaksi ja samalla valikoima päivitettiin vastaamaan entistä paremmin paikallista kysyntää sekä asiakkaiden toiveita. Myymälään on tuotu lämmintä sekä skandinaavisen avaraa ja valoisaa vaikutelmaa. Raikas, pirteä ja selkeä kuvaavat hyvin S-marketin uutta ilmettä.

Hartolassa erityisesti hedelmä- ja vihannesosasto, leipäosasto ja juomaosasto ovat uudistuneet näyttäviksi: esillepanot ovat nyt entistä selkeämmät ja houkuttelevammat. Uudet kalusteet tuovat myös osastoille väljyyttä ja helpottavat asiointia. Lisäksi myymälässä on panostettu kausituotteiden, uutuustuotteiden ja paikallisten lähituottajien näkyviin myyntipaikkoihin, sekä uudenkarheisiin pullonpalautusautomaatteihin. Viimeisen silauksen remontille loi kassapöytien uudistus.

Myymälän valikoiman suunnittelun pohjana on alueen asukkaiden toiveet ja ostotottumukset, joita kuunnellaan edelleenkin herkällä korvalla. Uudistuksen myötä asiakkaiden tuotetoiveet saadaan paremmin esille: laaja perusvalikoima täydentyy asiakkaiden tuotetoiveilla, ja näin valikoimasta saadaan alueen osuvin. Viime vuonna lanseerattu Sinuntoive.fi-alusta on valikoimatyössä ratkaisevassa roolissa. Asiakkaiden on helppo antaa tuotetoiveita, ja myymälöissä pysytään kartalla siitä, mitä tuotteita asiakkaat haluavat myymälöihin. Omia tuotetoiveita voi tehdä erillisen sinuntoive.fi -verkkosivun kautta. Palvelu on käytössä kaikissa Hämeenmaan S-marketeissa.

Myymälä on nyt monella tapaa entistäkin ehompi, ja S-market Hartolan henkilökunta onkin ollut täysillä mukana uudistuksessa, iloiten uudistuksen valmistumista. S-marketin henkilökunta toivottaa kaikki niin lähempää kuin kauempaakin lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan ja ihastumaan uudistuneeseen myymälään.