Rent it-vuokrauspalvelu rantautui Hämeenmaalle


Prisma Launeen Pesukatu laajensi palveluitaan Rent it-vuokrauspalvelulla. Palvelun tavoitteena on tehdä pakettiautojen ja kärryjen vuokraamisesta mahdollisimman helppoa.

01.12.2022

Prisma Launeen Pesukadun yhteyteen laajennettiin uusi Rent it-vuokrauspalvelu, josta voi vuokrata pakettiautoja ja peräkärryjä. Konsepti on tuttu Osuuskauppa Keskimaalta, jossa Rent it-palvelu on toiminut jo useamman vuoden ajan. Palvelu rantautui Hämeenmaalle heti joulukuun alkaessa.

– Launeelta voi vuokrata pakun vaikkapa vain kahdeksi tunniksi. Ei ole siis pakko vuokrata esimerkiksi koko vuorokaudeksi vain, jotta saa nopean asian hoidettua. Jos ostaa Prismasta television, joka ei mahdukaan autoon, niin sen voi kuljettaa kotiin lyhyellä vuokra-ajalla, kertoo ABC-myyntipäällikkö Teemu Mikkola Hämeenmaalta.

Launeen Prisman Pesukatu sijaitsee keskeisellä kauppapaikalla Lahdessa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Prisman yhteydessä on paljon parkkitilaa, johon voi jättää kätevästi oman auton, kun ottaa pakettiauton allensa vuokralle.

– Vuokrattavissa on alkuun pakettiautoja, isoja kuomuperäkärryjä sekä autotrailereita. Kun olemme saaneet palvelun käyttöön joulukuussa, niin seuraamme millaisia tarpeita ja käyttökokemuksia asiakkailtamme tulee. Sen mukaan kehitämme palvelua ja laajennamme asiakastarpeiden mukaan. Helppous, saatavuus ja kätevyys ovat palvelun keskiössä, Mikkola toteaa.

Uusi Rent it-vuokrauspalvelu on saatavilla 1.12.2022 alkaen osoitteesta Ajokatu 87, ABC Pesukadun aukioloaikojen mukaisesti. Tiedot välineistä sekä ajanvarauspalvelut löytyvät Rent it-palvelun verkkosivuilta, osoitteesta https://hameenmaa.rent-it.fi. Palvelusta saa myös S-Etukortilla Bonusta.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, ABC-myyntipäällikkö Teemu Mikkola, 050 534 9596