Renkomäen S-market sai myymäläuudistuksessa uuden ilmeen ja entistä osuvamman valikoiman


04.02.2020

Lahden Renkomäen S-marketin remontti on valmis. Myymälän ilme koheni remontissa, minkä lisäksi uudistetusta myymälästä löytyy entistä kattavampi valikoima erilaisia palveluita. Remonttiavajaisia vietetään 6.–9. helmikuuta.

– Osa myymäläkalusteista on uusittu, samoin teippaukset. Kokonaisilme on selvästi raikkaampi, toteaa ryhmäpäällikkö Ville Kivinen.

– Tuotteet ovat saaneet uudet selkeämmät paikat tilavammissa hyllyissä. Lisäksi juomapuolen hyllyt erottuvat perushyllyistä positiivisesti uuden ulkonäkönsä takia. Olen tyytyväinen myös uuteen nykyaikaisempaan ilmeeseen. Asiakkaatkin ovat kiitelleet uutta ilmettä ja uusia matalampia ostoskärryjä, lisää marketpäällikkö Pasi Salovaara.

Vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden palvelevan myymälän valikoimaa on täsmennetty vastaamaan paremmin asiakaskunnan tarpeita ja toiveita.

– Olemme kehittäneet valikoimaa sekä palvelemaan entistä paremmin lähialueen asukkaita että vastaamaan liikkuvan asiakaskunnan tarpeisiin, Ville Kivinen kertoo.

Tuotevalikoimia on kasvatettu esimerkiksi paistopistetuotteiden ja juomien osalta. Lisäksi uudistetussa myymälässä on mehustamo, josta saa taatusti tuoretta mehua.

Marketpäällikkö Salovaaran mukaan tuotteiden sijainteja vaihdettiin uudistuksessa paremmin asiakkaita palveleviksi. Lisäksi uusiin syvempiin hyllyihin mahtuu aiempaa enemmän tuotteita, mikä osaltaan parantaa mm. niiden saatavuutta.

Renkomäen S-market palvelee asiakkaitaan vilkkaan ABC-liikenneaseman yhteydessä, minkä vuoksi myymälässä asioi runsaasti myös tielläliikkujia.

– Myymälästä löytyy nyt kolme pikakassaa, jotka tuovat uuden ja nopeamman vaihtoehdon pienten ostosten maksamiseen. Yhdessä perinteisten kassojen kanssa pikakassat sujuvoittavat asiointia erityisesti ruuhka-aikoina, sanoo Kivinen.

S-market Renkomäen remonttiavajaisia juhlitaan 6.–9.2. Avajaistarjousten lisäksi myymälässä saa henkilökohtaista neuvontaa asiakasomistajuuteen, S-Pankkiin ja S-mobiiliin liittyvissä asioissa paikalla olevilta asiakasomistajaneuvojilta. Neuvojat ovat tavattavissa torstaina 6.2. klo 9.30–17.

 

S-market Renkomäki palvelee osoitteessa Simolanmutka 1, Lahti.

Lisätiedot:

Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Ville Kivinen, 050 373 9887

Osuuskauppa Hämeenmaa, marketpäällikkö Pasi Salovaara, 044 713 0346