Prisma Orimattilan laajennustyöt täydessä vauhdissa


Uusi Prismakeskus valmistuu aikataulun mukaan kokonaisuudessaan vuoden 2025 pääsiäiseksi.

15.05.2024

Prisma Orimattilan laajennus etenee aikataulussaan ja laajennuksen runkoa on jo nostettu pystyyn. Tällä hetkellä Prisma-hankkeen rakennustyöt ovat aktiivisessa vaiheessa.

Rakentaminen on monivaiheista – samanaikaisesti tehdään uutta ja uusitaan vanhaa täysin uudeksi. Uusi Prismakeskus valmistuu aikataulun mukaan kokonaisuudessaan vuoden 2025 pääsiäiseksi.

– Samalla kun teemme uutta ja uudistamme vanhaa, myös koko Prisman ympäristön piha-alueet ja etupysäköintialue muokataan täysin uusiksi. Tuleva kesä tulee olemaan rakentamisen täyteinen, kun uuden Erkonkaaren rakentaminen ajoittuu samalle ajalle meidän urakkamme kanssa, kertoo Hämeenmaan Kiinteistöt Oy:n kiinteistöjohtaja Ari Järvinen.

Uuteen Orimattilan Prismakeskukseen rakennetaan Prisman tilojen lisäksi vuokrattavaa liiketilaa 870 m2, jotka jakaantuvat viidelle vuokralaiselle. Orimattilan Prisman yhteydessä tulee olemaan Apteekki, Alko, Musti ja Mirri, Silmäasema sekä kahvila-konditoria Marenki.

– S-market Orimattila palvelee koko hankkeen ajan, tällä hetkellä rakennus- ja uudistustyöt eivät näy kaupassamme, joten meillä arki rullaa eteenpäin suhteellisen normaalisti. Odotamme koko porukka innolla uutta Prismaa, kommentoi S-market Orimattilan marketpäällikkö Jaana Virta.

Kerroimme tammikuussa tänä vuonna, että aloitimme Orimattilan S-marketin laajennuksen Prismaksi ja nyt kevään aikana laajennusremontti on päässyt kunnolla vauhtiin. Muutostyöt kaupan sisä- ja ulkopuolella kestävät koko vuoden, mikä vaikuttaa osin myös kaupassa asioimiseen.

– Muutos S-marketista Prismaksi on suuri, mutta tavoitteena on, ettei asiakkaille koidu turhan suurta vaivaa ja asiointi on väliajan sujuvaa, Järvinen taustoittaa, pyytäen asiakkailta ymmärrystä sekä innostusta uutta Prismaa kohtaan.