Ruoan verkkokaupan noutopiste nyt jokaisessa Lahden Prismassa: Prisma Holma saa omansa tänään


Osuuskauppa Hämeenmaan ruoan verkkokaupan verkosto laajenee jälleen uudella noutopisteellä Prisma Holman saadessa omansa tänään maanantaina 14. maaliskuuta. Ruoan verkkokaupassa omat ostokset tilataan ja maksetaan kätevästi verkossa, ja ne noudetaan valmiiksi pakattuna Prisma Holman noutopisteeltä.

14.03.2022

Prisma Holman uuden verkkokaupan noutopisteen myötä verkkokaupassa tehdyt ruokaostokset on mahdollista noutaa nyt jokaisesta Lahden Prismasta. Ruoan verkkokaupassa ruokaostokset valikoidaan ostoskoriin ja maksetaan verkossa, jonka jälkeen ne noudetaan valittuna ajankohtana Prisman noutopisteeltä. Ruoan verkkokaupasta saa tilattua lähes koko Prisman ruokavalikoiman sekä valikoituja käyttötavaratuotteita.

– Voimme nyt ylpeinä todeta, että kaikissa Lahden Prismoissa on ruoan verkkokaupan noutopiste. Täten myös Holman alueen asukkaat saavat hieman luksusta arkeensa voidessaan hakea verkkokauppaostoksensa lähikaupastaan, toteaa Prisma Holman prismajohtaja Satu Piiroinen.

Prisma Holman ruoan verkkokauppa toimii osana s-kaupat.fi palvelua. Verkosta tilatut tuotteet ovat saman hintaisia kuin Prisman hyllyssä ja Bonusta kertyy koko tilauksesta. Tuotteiden keräilystä syntyviä kuluja katetaan 7,90 euron suuruisella keräilymaksulla. Ostokset voi noutaa itse määrittelemänsä, tunnin pituisen aikaikkunan puitteissa. Noutoaika on maanantaista lauantaihin 9–20. Asiakkaalle lähtee tekstiviestillä koodi, jolla noutolokeron saa auki.

– Palvelu on tosi näppärä. Usein ihmisillä on tiettyjä peruselintarvikkeita, joita tulee ostettua aina. Verkkokaupassa ostoslistat jäävät talteen, joten samoja ostoksia ei tarvitse klikkailla joka kerta erikseen, vaan voi kätevästi kopioida listan vaikka sellaisenaan seuraavallakin tilauskerralla, Piiroinen vinkkaa.

– Omasta kokemuksesta tiedän, miten kätevää ostokset on tilata vaikka kotisohvalta käsin puhelimella ja noutaa ne sitten esimerkiksi vuorokautta myöhemmin, hän lisää.

Entistäkin monipuolisempaa palvelua

Uutta palvelua pääsee käyttämään 14.3. alkaen osoitteessa s-kaupat.fi.

– Sen jälkeen, kun on tehnyt tilauksen verkkokaupassa, voi ostokset noutaa valittuna ajankohtana Prisma Holman noutopisteeltä, joka sijaitsee loistavalla paikalla, infoa vastapäätä, Piiroinen kertoo.

Kerätyt tuotteet valitaan tarkasti ja niissä kiinnitetään erityistä huomiota laatuun ja tuoreuteen. Tuotteet säilytetään asianmukaisesti ja viileässä säilytettäville tuotteille ja pakasteille on omat noutolokeronsa.

Prisma Holman verkkokauppatiimin vetäjä Nina Bombin kertoo, että uuden ruoan verkkokaupan myötä Holmaan on voitu myös työllistää uutta henkilöstöä, jonka lisäksi nykyisen henkilökunnan työnkuva on tullut entistä monipuolisemmaksi.

– Verkkokaupan avautuminen on uusi ja työnkuvaa rikastuttava mahdollisuus koko henkilökunnallemme. Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan uutta palvelua, Bombin sanoo.

Samana päivänä Hämeenmaan ruoan verkkokaupan verkosto laajenee myös toisella noutopisteellä heinolalaisen S-market Heinoskan saadessa omansa.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, prismajohtaja Satu Piiroinen, 050 4322801

S-kaupat.fi kokoaa alleen kaikki S-ryhmän yli 1000 päivittäistavarakaupan toimipaikkaa, joista tällä hetkellä yli 200 tarjoaa ruoan verkkokaupan palveluita. S-kaupat.fi-palveluun voi tutustua osoitteessa www.s-kaupat.fi tai S-kaupat-sovelluksen voi ladata älypuhelimeen omasta sovelluskaupasta.