Prisma Hämeenlinnan päivittäistavaraosasto uudistuu alkuvuoden aikana: Ruokatorille tuplasti mittaa ja laajempaa valikoimaa


Prisma Hämeenlinnan päivittäistavarapuoli kokee muodonmuutoksen alkuvuoden aikana, kun sen miljöö sekä värimaailma raikastetaan ja kalustus uudistetaan. Lisäksi valikoimaan saadaan uusia tuotteita. Esimerkiksi ruokatorin pituus tuplaantuu mahdollistaen asiakkaille entistäkin kattavammat valikoimat.

02.01.2023

Prisma Hämeenlinnan uudistukset jatkuvat, kun sen päivittäistavarapuoli remontoidaan kevään aikana entistä asiakasystävällisemmäksi ja viihtyisämmäksi. Uudistus on jatkoa keväällä 2022 valmistuneelle käyttötavaraosaston remontille, jonka muodonmuutos on näkynyt asiakkaille uudenlaisena miljöönä ja monipuolisempana tarjontana esimerkiksi kodintuotteiden, pelaamisen sekä retkeilyvarusteiden ja –tekstiileiden osalta.

– Nyt alkava remontti tuo raikkautta ja selkeyttä myös päivittäistavarapuolelle. Ruokatorille saadaan muun muassa uutta juustojen ja leikkeleiden valikoimaa. Lisäksi päivittyvät myös panimotuotteiden, makeisten sekä kauneuden ja hyvinvoinnin osastot. Uusimme myös kaikki kylmäkalusteet energiatehokkaammiksi, Prismajohtaja Minna Hovila-Myllylä

Uudistus vaikuttaa myös työntekijäkokemukseen positiivisesti, sillä kassapöydät uudistuvat tuoden henkilöstön työskentelyyn uudenlaista sujuvuutta sekä ergonomiaa. Lisäksi kassajärjestelmä vaihtuu nykyaikaiseen näppärämpään versioon, joka sujuvoittaa niin henkilöstön työskentelyä, kuin asiakkaiden asiointiakin.

– Kaikki kassapöydät vaihtuvat uusiin ja osasta niistä tulee kullekin sopivaksi säädettävät sähköpöydät. Asiakkaille kassauudistukset tuovat sujuvuutta myös siten, että lisäämme itsepalvelukassoille yhden takahihnallisen kassapöydän ja saamme asiakkaiden kovasti toivomat koritelineet kassapöytien alkupäähän, Hovila-Myllylä kertoo.

Prisma Hämeenlinnassa keskitytään ennen kaikkea vastaamaan asiakkaiden kysyntään sekä palvelemaan entistä paremmin ja ainutlaatuisemmin.

– Kehitämme tarjontaamme ja palveluitamme aina asiakkaitamme varten, heidän tarpeensa ja toiveensa huomioon ottaen. Kunhan remontti keväällä valmistuu, niin on ilo päästä palvelemaan asiakkaitamme kokonaan uudistetussa Prismassa, Minna Hovila-Myllylä iloitsee.

Prisma Hämeenlinnan remontti alkaa maanantaina 2.1.2023. Prisma on auki normaalisti koko remontin ajan.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, prismajohtaja Minna Hovila-Myllylä, 050 363 6514