Osa sun suvee – Nauti suvesta Hämeenmaan ravintoloissa ja hotelleissa


09.06.2023

Suomen suvi täynnä makuja ja elämyksiä – mitä sun suveen kuuluu?

Suomen suvi on hauska, lämmin, rento, täynnä elämyksiä, ystäviä, perhettä, kuplivaa iloa, ruokaa ja juomaa. Myös kotikaupungissa lomaillessa. Kesällä vietetään juhlia, joita muistellaan syksyn sateilla.

Tässä muutama vinkki kesän viettoon:

Lahti

  • Jos et mene kauas, mutta astut kaupungin sykkeestä pikkaisen piiloon, päädyt Trattorian sisäpihalle. Siellä voit nauttia kolmen ruokalajin illallisen ulkona, istua pitkää iltaa kaveriporukalla – nauraen, viihtyen ja nauttien.
  • Bar & Bistro on aurinkoisen Aleksin ykkösterassi – yksin tai yhdessä. Tervetuloa nauttimaan kaupungin tyylikkäimmät cocktailit ja mocktailit, laadukkaat viinit tai vääksyläisen lähipanimon Kanavan Panimon hanaoluet ainoana Suomessa.
  • Rillon terassilla kesäpäivä jatkuu pitkälle yöhön. Suven suosikkeja ovat Amarillon cocktailit ja mocktailit – Sol Rosado, Frozen Strawberry Margarita, sekä klassikko Aperol Spritz. Amarillon auringossa on aina valinnanvaraa myös alkoholittomissa: valikoimassa on olutta, siideriä, viinejä ja no – niitä mocktaileja! Ruoan kylkeen maistuvat Sol-olut limesiivulla tai raikas alkoholiton Blanc.
  • Las Palmasissa voit antaa virsun lipsua ja kurkun kostua kesäyön huumassa. Laula pyörryksiin myös naapuripöydän bailaajat ja hullaannu hauskasta tunnelmasta. Las Palmasissa aurinko on kuuma ja paistaa koko suven, nähdään siellä siis!

Hämeenlinna

  • Le Blasonin kesäterassi – Hämeenlinnan aurinkoisin terassi Vanajaveden äärellä. Kesäisen ruokalistan maut tarjoillaan sinulle suoraan terassille! Livemusiikki saa viihtymään, sillä hämeenlinnalaislaulaja Emilia Seppänen esiintyy kesän aikana neljään otteeseen: 29.6, 6.7.,13.7 ja 27.7.
  • Amarillo bailaa kesäillat! Viikonloppuisin korkkarit kohti taivasta ja anna rytmin viedä kohti kesäyötä! DJ terassilla heittää rytmit menojalan alle perjantaisin ja lauantaisin klo 20 alkaen.
  • Voudin terassilla olet kaupungin sykkeessä. Juomat ovat kylmiä ja ilta saa jatkua jatkoajalle podium-fiiliksissä hyvän juoman, sportin ja kavereiden kanssa suviyössä!