Liipolan Sale uudistui viihtyisämmäksi lähikaupaksi


07.01.2020

Uudistuneen Sale Liipolan remonttiavajaisia vietetään torstaina 9. tammikuuta. Myymälän ilme koheni remontissa, kun mm. seinät saivat uutta väriä pintaansa ja osa myymäläkalusteista uusittiin. Sale Liipola sai myös asiakkaiden toivoman take away -kahvipisteen.

Hämeenmaan myymäläverkoston kehittäminen jatkuu aktiivisena. Lahden Liipolan Sale-myymälä uudistettiin viime vuoden lopussa, ja uudistetun myymälän avajaisia vietetään tällä viikolla.

– Myymälästä tehtiin viihtyisämpi ja samalla tarkistettiin valikoimat vastaamaan asiakastoiveita, ryhmäpäällikkö Ville Kivinen sanoo.

– Lisäsimme valikoimaan tex mex -tuotteita sekä pähkinöitä ja kuivahedelmiä, myymäläpäällikkö Miia Kalmari jatkaa.

Asiakastoiveiden pohjalta myös kaupan palvelut saivat täydennystä take away -kahvipisteen muodossa.

– Kauan kaivattu kahvipiste sai positiivisen vastaanoton, Kalmari kertoo.

Hänen mukaansa asiakkaat ovat olleet ihastuneita uudistettuun myymälään.

– Myymälän ilmettä on sanottu avaraksi, raikkaaksi ja nykyaikaiseksi.

Hyllyvälien tasaamisen ansiosta myymälän käytäville saatiin hieman lisää liikkumatilaa, mikä sekin on saanut runsaasti kiitosta asiakkailta.

Sale Liipolan remonttiavajaisia vietetään tulevana torstaina 9. tammikuuta. Sinuhen leipää ja kakkukahvia on tarjolla klo 9 alkaen, ja asiakasomistajaneuvoja on paikalla klo 9–16.30.

Uudistunut Sale Liipola (Ostoskatu 8-10, Lahti) palvelee asiakkaitaan maanantaista perjantaihin klo 7–21 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9–21.

Lisätiedot:

Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Ville Kivinen, 050 373 9887

Osuuskauppa Hämeenmaa, myymäläpäällikkö Miia Kalmari, 044 431 4095