Keskelle Lahden kaupungin sykettä avataan keväällä monipuolinen ravintolamaailma


Ketterää kaupunkishoppailua ja elämyksellisiä herkkuja – kaikki saman katon alta ensi keväänä avautuvassa Prisma Sykkeessä. Prisman ytimeen avataan uusi ja monipuolinen ravintolamaailma, joka vastaa asiakkaiden kulutusmieltymyksiin nopeudella, viihtyvyydellä ja valikoiman runsaudella.

02.11.2020

Keväällä 2021 avajaisiaan juhliva Prisma Syke tuo Lahden keskustaan lisäpalveluita uudenlaisen kauppakeskuskokemuksen myötä. Tuleva Prisma kätkee sisäänsä ravintolamaailmakokonaisuuden, joka koostuu vahvoista Prisma-maailmasta jo tutuiksi tulleista brändeistä: Hesburgerista, Pizza & Buffasta sekä Prisma Cafésta.

Yli 200 asiakaspaikkaa palveluiden ytimessä takaa kauppakeskuksen asiakkaille riittoisat puitteet ketterään ravintolamaailma-asiointiin. Laadukkaan asiakaskokemuksen ja vaivattoman asioinnin takaamiseksi ravintolamaailma Prisma Sykkeestä löytyy keskeltä kauppakeskusta.

– Ravintolamaailman konseptit ovat asiakkaille tuttuja, mutta Prisma Sykkeessä ne tuodaan uudella tavalla esille, tähdentää majoitus -ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Lari Rusila Osuuskauppa Hämeenmaalta.

Ravintomaailma on kauppakeskuksen ytimessä asiakkaiden keskellä.

Ravintolamaailman toimijoista Pizza & Buffa on päivittänyt konseptinsa ilmettä, ja esimerkiksi tuotteiden esillepano toteutetaan näyttävämmin. Mallia konseptiuudistusten suunnasta on näyttänyt viime keväänä uudistettu Prisma Hämeenlinnan ravintolamaailma.

Toimintaansa uudistaa myös Sykkeeseen tuleva hampurilaisketju Hesburger, joka tuo Ravintolamaailmaan käyttöön itsepalvelukassat.

– Hesburger ottaa käyttöön normaalin kassapalvelun lisäksi kolme itsepalvelukassaa, eli asiakas voi tilata tuotteet ja noutaa valmiiksi maksetut tilaukset kassalta, kertoo ryhmäpäällikkö Sanna Huovi Osuuskauppa Hämeenmaalta.

– Tulevan Prisman sijainti on erittäin hyvä. Prisma laajentaa keskustan palveluita kehittyvällä Paavolan alueella. Myös ravintolamaailman palveluita ja tuotteita tullaan kehittämään aktiivisesti tarpeiden ja asiakkaiden mieltymysten mukaan. Ravintolamaailman sijainnin ansiosta asiakas voi halutessaan ostaa vaikkapa Prismasta sushia ja mennä syömään sen ravintolaan, suoraan kassalinjojen toiselle puolelle, Lari Rusila mainitsee.