Heinolan Sale-myymälät uudistuivat


Sale-ketjun konseptipäivitys tulee lähivuosina muuttamaan Sale-myymälöiden ilmeen. Hämeenmaan alueella Sale Jyränkö ja Sale Heinola KK ovat saaneet uudet ilmeet ja valikoimat. Salejen tuttu punakeltainen värimaailma vaihtui hillitymmäksi ja myymälöissä on nyt uusi, raikkaampi sekä avarampi tunnelma.

25.05.2022

Osuuskauppa Hämeenmaa päivittää myymälöiden ilmeitä ja palveluita omalla alueellaan valtakunnallisen Sale-ketjun konseptipäivityksen mukaiseksi. Nyt Heinolassa sijaitsevat Sale Heinola KK ja Sale Jyränkö ovat uudistuneet. Uudistuksen myötä myymälöiden vanha punakeltainen värimaailma siirtyi takavasemmalle, ja myymälöissä on nyt raikkaampi ilme. Lisäksi myymälöihin tuodaan uusia, arkea helpottavia palveluita ja paikalliseen makuun räätälöidyt tuotevalikoimat.

Heinolan kirkonkylän myymälän valikoimaa laajennettiin usealla sadalla tuotteella. Erityisesti makeis-, snacks- ja panimovalikoimia kasvatettiin. Myös leipätuotteille sekä hedelmä- ja vihannesosastolle saatiin reilusti lisää tilaa. Myymälässä asiointi onkin nyt entistä helpompaa avaramman tilan ansioista. Remontti eteni vauhdilla, ja myymälästä kerrotaan, kuinka kauppa tuntuu nyt täysin uudelta kaupalta värimaailman muutoksen vuoksi.

– Asiakkailta saatu palaute on ollut pelkästään positiivista ja laajentunutta valikoimaa on kiitelty. Olemme myös ottaneet asiakkailta vastaan valikoimatoiveita ja pyrkineet parhaamme mukaan toteuttamaan niitä. Henkilökunta on ollut muutoksista innoissaan ja lopputulosta on porukalla ihasteltu, kommentoi Sale Heinola KK:n myymäläpäällikkö Ville Turunen.

Heinolan kirkonkylän uudistettua myymälää juhlitaan remonttiavajaisten merkeissä 11. kesäkuuta., jolloin vietetään myös valtakunnallista Kyläkauppapäivää.

Sale Jyränköön tehtiin puolestaan miljööuudistus jo vuoden vaihteessa, niin sisä- kuin ulkopuolellakin. Sisällä myymälässä uusittiin muun muassa värimaailma, yläfriisit sekä opasteet. Paistopisteen valikoima lisääntyi, kun myymälään saatiin oma uuni. Myös juomaosaston kylmäkalusteita uusittiin.

Myymälän ulkopuolella vaihdettiin ulkomainokset sekä liput. Asiakkaiden toiveesta myymälän valmisruoka- sekä take away- valikoimaa laajennettiin. Uudistuksen aikana myymälään saatiin myös Postin pakettiautomaatti.

– Asiakkailta ja henkilökunnalta tulleet palautteet ovat olleet vain positiivisia. Myymälä on saanut tyylikkäämmän ja nykyaikaisen ilmeen, kertoo Sale Jyrängön myymäläpäällikkö Arto Ranki.

Sale Jyrängön muutostyöt jatkuvat myöhemmin tänä vuonna, kun kalusteita uusitaan vielä teollisten elintarvikkeiden osalta ja samalla valikoimaa päivitetään entistä paremmaksi.