Hei sinä alle 18-vuotias nuori, tule meille kesätöihin!


Käynnistimme perjantaina 1.3.2024 oman kesätyöhaun alle 18-vuotiaille nuorille. Tarjolla on eripituisia kesätyöjaksoja, joiden myötä nuoret saavat loistavan mahdollisuuden tutustua monipuolisesti kaupan ja liikennemyymälöiden sekä kahviloiden ja ravintoloiden työtehtäviin.

01.03.2024

Emme suinkaan odota, että kesätyöntekijämme olisivat valmiita ammattilaisia. Me hoidamme perehdytyksen eri tehtäviin ja varmistamme, että nuoret saavat onnistuneita kokemuksia työelämästä.

Odotamme kuitenkin nuorilta hakijoilta intoa ja aitoa halua työskennellä asiakaspalvelutehtävissä Hämeenmaalla – ja samalla tietenkin iloista asiakaspalveluilmettä sekä halua oppia uusia asioita ja työelämän pelisääntöjä.

Moni nuori on saanut meiltä ensimmäisen kesätyöpaikkansa. Vaikka aiempaa työkokemusta ei olisi kertynytkään, on jokaisella kesätyöntekijällämme merkittävä rooli asiakkaidemme arjen sujuvuudessa. Sillä, miten teemme työmme, on iso merkitys ilahduttavan ja kaikin puolin sujuvan asiointikokemuksen luomisessa.

Kaksi kesätyömallia

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelun voi suorittaa tietyllä alalla vain kerran. Koululaisella voi siis olla vain yksi tietyn ammatin tutustumisjakso. Jos aiempina kesinä on jo suorittanut kyseisen tutustumisjakson esim. kaupassa, voi mahdollisuuksien mukaan seuraavana kesänä hakea paikkaa liikennemyymälästä, ravintolasta tai kahvilasta, muttei enää kaupasta.

Haluamme myös mahdollistaa kesätyöpaikkoja niille alle 18-vuotiaille nuorille, jotka eivät enää voi hakea Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluun. Tarjoammekin jo mahdollisesti aiemmin harjoittelujakson suorittaneille hakijoille mahdollisuuksien mukaan eripituisia kesätyöjaksoja toimipaikoissamme.

Nyt käynnissä oleva kesätyöhaku jatkuu maaliskuun loppuun saakka. Lisätietoa ja hakulinkki löytyvät täältä.