Hei sinä alle 18-vuotias nuori, tule meille kesätöihin!

Käynnistimme tällä viikolla oman kesätyöhaun alle 18-vuotiaille nuorille. Tarjolla on eripituisia kesätyöjaksoja, joiden myötä nuoret saavat loistavan mahdollisuuden tutustua monipuolisesti kaupan ja liikennemyymälöiden sekä kahviloiden ja ravintoloiden työtehtäviin.

04.03.2021

Emme suinkaan odota, että kesätyöntekijämme olisivat valmiita ammattilaisia. Me hoidamme perehdytyksen eri tehtäviin ja varmistamme, että nuoret saavat onnistuneita kokemuksia työelämästä.

Odotamme kuitenkin nuorilta hakijoilta intoa ja aitoa halua työskennellä asiakaspalvelutehtävissä Hämeenmaalla – ja samalla tietenkin iloista asiakaspalveluilmettä sekä halua oppia uusia asioita ja työelämän pelisääntöjä.

Moni nuori on saanut meiltä ensimmäisen kesätyöpaikkansa. Vaikka aiempaa työkokemusta ei olisi kertynytkään, on jokaisella kesätyöntekijällämme merkittävä rooli asiakkaidemme arjen sujuvuudessa. Sillä, miten teemme työmme, on iso merkitys ilahduttavan ja kaikin puolin sujuvan asiointikokemuksen luomisessa.

Kaksi kesätyömallia

Tarjoamme alle 18-vuotiaille kaksi eri kesätyövaihtoehtoa: Tutustu työelämään ja tienaa -kesätyön sekä varioidun kesätyömallin niille, jotka ovat jo suorittaneet aiemmin Tutustu ja tienaa -kesäharjoittelujaksonsa.

Nyt käynnissä oleva kesätyöhaku jatkuu huhtikuun loppuun saakka. Lisätietoa ja hakulinkki löytyvät täältä.