HartolaJazz 2023 – Aitojen elämysten kuningaskunta


03.07.2023

Perinteistä kesäistä jazziltaa vietetään perjantaina 28.7. Kuninkaanportissa. Terassilla grillataan kesäisiä herkkuja ja ruokailun jälkeen juhlasalin lavalla käynnistyy laulujazzin juhla!

Häikäilemätön kesäflunssa iski solistiimme Riikka Keräseen ja vei häneltä äänen! Pikahälytyksellä saimme kvartettiin loistavan instrumentalistin Sampo Kasurisen. Edelleen Josefiina Vannesluoma ja Kaisa Mäensivu laulavat, Kaisa soittaa kontrabassoa ja Jonas Metsäkylä kitaraa. Kuninkaanportissa Sampo soittaa meille sekä saksofoneja että klarinettia.

Sampo Kasurinen on helsinkiläinen säveltäjä, sovittaja ja saksofonisti. Sampolla on kaksi musiikin maisterin tutkintoa Sibelius-Akatemiasta: saksofonin ja sävellys. Hänen sävellyksiään ovat esittäneet mm. Trondheim Symphony Orchestra, Kamariorkesteri Avanti!, UMO Helsinki Jazz Orchestra, Kaartin soittokunta, Suomalainen barokkiorkesteri sekä Vantaan Viihdeorkesteri. Kesällä 2023 kantaesitetään Kasurisen säveltämä kamariooppera Trapped Butterfly, joka on Kuhmon Kamarimusiikin, Rauma Festivon sekä Meidän Festivaalin yhteistilaus.

HartolaJazz alkaa grilliherkkujen ääressä klo 17 ja konsertti käynnistyy klo 19. Liput ennakkoon Kuninkaanportin kassalta tai Ticketmasterista, ateria ja konsertti 42€.