Hämeenmaan Prismoissa ASIAKASOMISTAJAPÄIVÄT 14.-18.4.2021!


12.04.2021

Asiakasomistajapäivät 14.-18.4.2021 Hämeenmaan Prismoissa! Saat S-Etukortilla -15% alennusta kaikista käyttötavaroista, myös jo alennetuista hinnoista!

 Alennuksen saat S-Etukortilla muun muassa näistä tuotteista: televisiot, kodinkoneet, tabletit, tietokoneet, matkapuhelimet, pelikonsolit, musiikki ja elokuvat, polkupyörät, astiat, valaisimet, kodintekstiilit, vaatteet, jalkineet, laukut, urheiluvälineet, lelut, kirjat, remontointi- ja autotarvikkeet, kukat.

Niin kauan kuin tavaraa riittää. Ei varauksia tai ennakkomyyntiä. Etu ei koske: tilausmyyntituotteita, elintarvikkeita, eläinruokaa ja -tarvikkeita, urheiluravinteita, alkoholi-, nikotiini- ja tupakointituotteita, vaippoja, pehmopapereita, postimerkkejä eikä Prepaid-kortteja.

Meillä voit asioida turvallisesti. Asiakasomistajapäivät kestävät useamman päivän, ja kaupoissamme on käytössä laajat aukiolot ruuhkien välttämiseksi. Myymälöissämme on tällä hetkellä käytössä laajasti myös muita asiointiturvallisuutta lisääviä toimenpiteitä. Esimerkiksi kaikki työntekijämme käyttävät kasvosuojaimia ja sisäänkäyntien yhteydessä on mahdollisuus käsienpesuun sekä tarjolla käsidesiä. Tulethan kauppaan vain terveenä, käytät kasvomaskia ja pidät vähintään 2 metrin etäisyyden toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.