Hämeenmaa tukee Iloista Päivää Launeen perhepuistossa


Lahden Launeen Lion’s Clubin vuodesta 1996 asti järjestämä Iloinen Päivä Launeen perhepuistossa -tapahtuma viihdyttää jälleen paikallisia ja lähialueiden lapsia sekä heidän vanhempiaan sunnuntaina 19.5. klo 10–14.

16.05.2024

Perinteikkään tapahtuman ohjelmassa on muun muassa kasvomaalausta, hevosratsastusta ja satujumppaa monien paikallisten toimijoiden tukemana.

Paikallisen ja alueellisen hyvinvoinnin tukeminen on osuuskauppamme vastuullisuustekojen ytimessä. Tänä vuonna Hämeenmaa tukee Iloisen Päivän järjestämistä lahjoittamalla tapahtumakävijöille myytäviä elintarvikkeita.

– Päivän monipuolinen ohjelma kiinnostaa ja ilahduttaa varmasti monia perheitä. Mielestämme on erittäin hienoa, että tapahtuman tuotto ohjataan lyhentämättömänä paikallisen lapsi- ja nuorisotyön hyväksi, kommentoi asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä.

Tapahtuma on tuttu myös Hämeenmaan henkilöstölle, ja sen tukemista arvostetaan henkilöstön keskuudessa laajasti. Useat hämeenmaalaiset ovatkin vuosien saatossa vierailleet tapahtumassa joko lapsena tai vanhempana.

– Tämä on tosi kiva tapahtuma. Lapset ja tapahtuman työntekijät ovat kaikki hyvällä mielellä. Erityisesti esillä olevat hälytysajoneuvot ovat kiehtoneet aiempina vuosina lastani. Vanhempana minua ilahduttaa, että kaikki myytävät ruokatuotteet ovat oikeasti edullisia, ja kaikki muu tekeminen on ilmaista – kiitos sponsorien! kertoo tuotehallinta-assistentti Nea Haakana omista kokemuksistaan.