Beat tuo Sykkeen ravintolatarjontaan maukkaan kotiruoan ja oman keittiön makumaailman


16.03.2021

Kauppakeskus Sykkeessä Lahdessa avautuu torstaina 18. maaliskuuta kauppakeskusympäristöön suunniteltu ravintolakokonaisuus: Beat Kitchen & Café sekä Hesburger. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi ravintoloiden toiminta käynnistyy take away -mallilla.

– Ravintoloille asetettujen rajoitusten vuoksi avaamme take away -paikkana. Uudesta ravintolakokonaisuudestamme saa take awayna Hesburgerin annoksia, pizzaa ja kahvia sekä rajatun määrän kahvilatuotteita, kertoo majoitus- ja ravitsemispalvelujen toimialajohtaja Lari Rusila Osuuskauppa Hämeenmaalta.

– Noudatamme tarkasti viranomaisohjeita ja huolehdimme asiakkaidemme sekä oman henkilöstömme turvallisuudesta. Toivottavasti pääsisimme avaamaan ravintolamme kunnolla mahdollisimman pian. Voi kuitenkin olla, että ravintoloiden rajoituksia jatketaan vielä senkin jälkeen, kun Suomen sulku päättyy, hän jatkaa.

Beatin lounaspöytä ja iltabuffa tulevat tarjolle, kunhan koronatilanne hellittää. Ja kun ravintolat jälleen avautuvat, pääsee Beatissa nauttimaan konstailematonta, omalla reseptiikalla valmistettua maukasta kotiruokaa.

Noutopöytien herkullista tarjontaa täydentää monipuolinen pizzavalikoima, joka onneksi tarjoaa jo nyt makuelämyksiä take away -pizzan muodossa. Myös Hesburgerista saa helposti ja nopeasti oman maun mukaista syötävää ja juotavaa matkaansa. Sykkeen Hesburgerissa asiointi on jopa totuttua nopeampaa uusien pikakassojen ansiosta.

– Voin luvata, että meiltä löytyy jokaiselle jotakin. Valikoimissa on pyritty huomioimaan mahdollisimman kattavasti erityisruokavaliot. Noutopöydästä löytyy niin lihaa, kalaa kuin kasvisproteiinejakin, Hämeenmaan nopean syömisen ryhmäpäällikkö Sanna Huovi kertoo.

Lämpimän ruoan ohessa asiakkaille on myöhemmin keväällä tarjolla runsas, raikas ja tuore salaattivalikoima. Salaattipöydän voi myös ostaa erikseen lounaan yhteydessä.

– Meillä on lisäksi erillinen á la carte -lista, jonka annokset ovat oman keittiömme käsialaa. Listalta löytyy jatkossa muun muassa maittava Beatin burger, ja uusia makumaailmoja kehitellään koko ajan, Sanna Huovi mainitsee.

Beatin porukka odottaakin malttamattomana, että saisi avata ravintolan asiakkaille. Lounasravintolan lisäksi Beat taipuu vaivattomasti myös viihtyisäksi iltaravintolaksi. Viinilistalta löytyy esimerkiksi valikoima asiakasomistajaviinejä, joita on myyty S-ryhmän ravintoloissa jo 20 vuoden ajan. Juhlavuoden asiakasomistajaviinit ovat vegaanisia ja luomua.

Kuin kylään tulisi

Kauppakeskuskävijät pääsevät pian nauttimaan myös Beatin kahvilan kiireettömästä tunnelmasta. Uusi kahvila tarjoaa rennon hengähdys- ja kahvihetken kauppakeskuksen vilinässä.

Valikoimassa on makeita ja suolaisia herkkuja sekä ihania erikoiskahveja nautinnollisiin herkutteluhetkiin.

– Leivomme monet tuotteemme itse. Makeiden leivonnaisten lisäksi kahvilastamme saa pikkusuolaisia, jäätelöannoksia ja irtojäätelöä sekä kuumia ja kylmiä juomia, kertoo Huovi.

Paikallisena toimijana Beat tekee mielellään yhteistyötä lähialueen tuottajien kanssa.

– Haluamme nostaa esiin lähituottajiemme tarjontaa ja tuoda annoksiimme aitoja paikallisia makuja.

Lisätietoja:
Osuuskauppa Hämeenmaa, majoitus- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Lari Rusila, 050 363 6602
Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Sanna Huovi, 050 3478 776