Kohde näkyvissä – nähdään Kohteessa!


Bar Kohde on Lahden ydinkeskustan uusi tulokas. Tämä cityolohuone on kaikkea muuta kuin tylsä: eloisan, rennon ja flirtin baarin drinkkilistalta ei tarjoilla koskaan huonoja päiviä.

25.11.2021

Bar Kohde on Osuuskauppa Hämeenmaan uusi juomaravintola Lanun aukiolla, Aleksanterinkatu 10:ssä. Uusi tulokas avataan perjantaina 26.11. entisen Butcher & Bankerin tilaan, joka on ollut tyhjillään vajaan vuoden.

– Kohde on rento ja popahtava kohtaamispaikka, jonka viimeistelee pirskahteleva huumori. Hauskuus voi olla keskustelua, tuotteista nauttimista, musiikin fiilistelyä, biletystä tai arkisin jopa rauhoittumista katsomaan Lanun aukion ihmisvilinää, luonnehtii Osuuskauppa Hämeenmaan majoitus- ja ravitsemiskaupan vt. toimialajohtaja Minna Kainulainen.

Bar Kohde on paitsi rento, myös mielenkiintoinen, hullutteleva ja iloinen juomaravintola, joka tuo trendikkään tuulahduksen keskustan yöelämän tarjontaan. Aikaansa seuraavassa ravintolassa panostetaan raikkaan kokemuksen baaritunnelmaan, ja Kohde tuokin erityistä nostetta kaupungin iltameininkiin.

Hämeenmaan pub– ja a’ la carte -ravintoloiden ryhmäpäällikkö Jorma Tykän mukaan Kohteessa valloitetaan asiakkaat huumorimielellä ja pienellä pilkkeellä silmäkulmassa.

– Meidän henkilökuntamme koostuu ammattilaisista, jotka eivät pönötä. Asiakkaat pääsevät nauttimaan taatusti ainutlaatuisesta tunnelmasta. Seurallinen ja humoristinen äänensävymme välittyy tavastamme olla asiakkaidemme kanssa, saamme asiakkaamme jopa hulluttelemaan. Aivan kuin vieraat tulisi kotiimme. Kotoisuudesta kertoo myös se, että henkilökuntamme käyttää omia vaatteitaan – näin persoona saa näkyä entistä enemmän.

Kuulutko sinä Kohderyhmään?

Minna Kainulainen kertoo, että Kohteessa tavataan niin tutut kuin uudetkin tuttavuudet.

– Tämän tulisi olla se paikka, minne tullaan näyttäytymään kaupungilla – niin treffaamaan kuin juhlimaankin. Bar Kohde on juomaravintola keskellä kaikkea, jossa seurustelu nousee hyvän fiiliksen nostajaksi ja aika menee huomaamatta. Kohteeseen voi pistäytyä pikaisesti tai villiintyä pidemmäksi aikaa.

Paikkaa voisi kuvata ilmeeltään kekseliääksi ja humoristiseksi.

– Sisustus kertoo kekseliäisyydestä ja siinä haluamme seurata aikaamme, kuten tuotteissa ja musiikissakin. Rento ja illalla jo bileisiinkin sopiva popmusiikki saa iloisen porinan nousemaan korkeammaksi ja tanssijalkakin alkaa jo naputtamaan veikeässä ympäristössä, kuvailee Tykkä.

Juomaravintolan uuden ilmeen takana on Jaana Ekman, jonka kädenjälki näkyi aiemmin Butcher & Bankerissa.

– Kohde on täynnä iloisia ja hauskoja yksityiskohtia. Värikkäät tapetit ja viherkasvivalaisimet täydentävät viihtyisää ja pehmeää kokonaisuutta. Paikka on kaupunkilaisten uusi, värikäs cityolohuone, jossa nautitaan musiikista ja hyvistä juomista, kertoo Ekman.

Bar Kohde täydentää Aleksanterinkadun tarjontaa yöelämässä ja tuo tutun tilan jälleen kaikkien käyttöön.

– Meillä vietetään niin etkot kuin jatkot, sillä aukiolomme ovat pitkät. Meidän slogan onkin ”koskaan ei ole huono päivä, jos pitää vähän hauskaa”, Tykkä lopettaa.

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, majoitus- ja ravitsemiskaupan vt. toimialajohtaja Minna Kainulainen, 050 436 3773

Osuuskauppa Hämeenmaa, pub– ja a’ la carte -ravintoloiden ryhmäpäällikkö Jorma Tykkä, 050 520 7971