Asetu ehdolle Hämeenmaan edustajiston vaaleissa 25.1.–1.3.2021!


25.01.2021

Alueellisena osuuskauppana näymme ja vaikutamme monella tavalla asiakasomistajiemme arjessa. Meillä on Kanta- ja Päijät-Hämeessä yli 166 000 asiakasomistajaa, joiden ajatuksia, toiveita ja kehitysehdotuksia kuulemme osuuskauppamme edustajiston jäseniltä.

Miksi asettuisit ehdolle? Ehdolle asettuminen kannattaa ennen kaikkea siksi, että edustajiston jäsenet toimivat omien asuinalueidensa äänitorvina. Edustajisto on aina oman osuuskauppansa näköinen. Sinun ei siis tarvitse olla kaupan alan ammattilainen tai poliitikko edustaaksesi koko asiakasomistajakuntaa osuuskaupan hallinnossa, vaan tärkeintä on innostus oman osuuskauppasi kehittämiseen ja näkemys siitä, miten voisimme yhdessä tehdä toimialueestamme yhä paremman paikan elää.

Näin vaalit etenevät: Hämeenmaan osuuskauppavaalien ehdokasasettelu on parhaillaan käynnissä ja jatkuu 1.3. saakka. Voit asettua ehdolle, jos olet osuuskauppamme jäsen, asut jäsenalueellamme, osuusmaksusi on kokonaan maksettu ja olet täysi-ikäinen. Hämeenmaan vaalisivuille (www.hameenmaa.fi/vaalit) on koottu tarkemmat kriteerit ja ohjeet ehdokkaaksi asettumiseen. Julkistamme vaalien ehdokaslistat 19.4., ja asiakasomistajamme voivat äänestää 26.4.–17.5. välisenä aikana. Vaalien tulos julkistetaan 27.5.

Hämeenmaan edustajistoon valitaan kevään vaaleissa kaikkiaan 45 jäsentä. Ehkä sinä olet yksi heistä? Uskalla edustaa, uskalla vaikuttaa.