Amarillo uudistuu: fajitat ja nachot palaavat, listalle myös oma olut 


Meksikolaisen ruoan ystäville on hyviä uutisia: rennosta tunnelmastaan ja meksikolaishenkisestä ruoastaan tunnettu Amarillo tuo takaisin asiakkaiden kaipaamat fajitat sekä heti pöytään istuutumisen yhteydessä tuotavat lämpimät, rapeat nachot ja raikkaan salsan. Ketjun kaikki ravintolat uudistuvat yhdessä yössä ja avautuvat 4.6. raikastuneella ilmeellä ja uudistetulla ruokalistalla.  

04.06.2025

Ravintolaketju on käynyt läpi kokonaisvaltaisen uudistuksen, jossa se palaa lähemmäs alkuperäistä ideaansa: kunnianosoitusta aidolle meksikolaistyyliselle ruualle ja vieraanvaraisuudelle. Uudistunut Amarillo onkin taas selkeästi mextex – yhdistelmä meksikolaisia makuja ja teksasilaista grillin tuoksuista näyttävyyttä.

Ketjun ruokalistaa ja tunnelmaa on hiottu autenttisempaan suuntaan. Mukana on uusia makuja ja klassikoiden päivityksiä.

– Uudistus on paluu Amarillon juurille eli herkulliseen mextex-keittiöön ja raikkaisiin juomiin. Ikisuosikit fajitat ja quesadillat palaavat listalle, ja raikkaat meksikolaiset aguas frescas -makuvedet kannattaa tulla testaamaan. Lahtelaisten sekä koko Suomen Amarillojen suosituimmat annokset Amarillo big burger ja Chicken pocket jatkavat tietenkin listalla. Amarillon mutkaton palvelu ja helppo asiointi kannattaa tulla kokemaan niin arjessa kuin juhlassa, kehottaa ryhmäpäällikkö Jorma Tykkä Osuuskauppa Hämeenmaalta.

Rakastetut fajitat palaavat Amarilloon.

Uudistuksessa näkyy asiakkaiden toiveet ja henkilökunnan näkemys

Amarillo on ollut osa suomalaista ravintolakulttuuria vuodesta 1988. Se on S-ryhmän suurimpia ravintolaketjuja ja Rosson jälkeen toiseksi vanhin. Ravintoloita on 21 ympäri Suomea ja yksi Tallinnassa.

Uudistus on tehty asiakkaita ja henkilökuntaa kuunnellen, ja se näkyy sekä ruokalistassa että tunnelmassa. Meksikolaista raikkautta, värejä ja autenttisia makuja yhdistyy teksasilaiseen rentouteen ja asenteeseen – juuri niihin piirteisiin, joiden vuoksi Amarillo aikoinaan nousi suomalaisravintoloiden kirkkaimpaan kärkeen.

– Asiakkaiden toiveet ovat olleet meille kompassi. Ruoan ja juoman kulutustottumukset ovat muuttuneet, ja Amarillon piti uudistua niiden mukana. Meille oli tärkeää tuoda takaisin ne elementit, jotka ovat tehneet Amarillosta rakastetun – mutta päivitettynä tähän päivään, kertoo ravintolaketjun liiketoimintapäällikkö Joni Heinikoski.

Kasvava kiinnostus alkoholittomia juomia kohtaan näkyy nyt Amarillon uusissa aguas frescas -juomissa – kevyesti maustetuissa, virkistävissä makuvesissä, jotka täydentävät ruokaelämyksen. Amarillon klassikkococktailit, kuten suositut margaritat, pysyvät mukana uudistuksessa, ja kokonaisuutta täydentävät Amarillon omat lager-oluet.

Amarillossa työskentelee satoja osaajia ja myös heillä oli uudistuksessa suuri rooli. Henkilökunnalta saatiin arvokasta näkemystä siitä, mikä toimii ja mikä ei.

– Lahden Amarillon henkilökunta on todella innoissaan tästä uudistuksesta. Uudet ruoat ja vanhojen tuttujen paluu ruokalistalle on odotettu muutos, juomapuolta unohtamatta. Meillä jokainen asiakas saa tuntea olonsa kotoisaksi – vaivattomasti ja ilman turhaa jäykistelyä. Me olemme täällä juuri sinua varten, ja lupaamme palvella hymyssä suin ja rennosti, mutta ammattimaisin ottein. Ihan kuten ennenkin. Tervetuloa nauttimaan, hehkuttaa ravintolapäällikkö Jonna Solehmainen Lahden Amarillosta.

Tutustu Amarillon uudistuneeseen ruokalistaan