ABC Tiiriö uudistui – ABC 2.0 esittelee täysin uudistetun Buffetmaailma-konseptin


ABC Tiiriön uusi Buffetmaailma on avattu! Voit jatkossa nauttia entistäkin runsaammasta ruokatarjonnastamme, sillä monipuolisessa Buffetmaailmassa on runsaasti valinnanvaraa.

22.12.2023

ABC Tiiriön Buffetmaailma kutsuu herkuttelemaan! ABC Tiiriön uusi Buffetmaailma on avattu. Voit jatkossa nauttia entistäkin runsaammasta ruokatarjonnastamme, sillä monipuolisessa Buffetmaailmassa on runsaasti valinnanvaraa – ja santsaaminen on suotavaa. Perinteisen Noutopöydän lisäksi löydät Buffetmaailmasta KEBABC! Buffetin, Aasia Buffetin sekä kestosuosikiksi nousseen herkullisen Pizzapöydän. Jälkiruokana kahvi, tee tai kaakao päivän makean kahvileivän kera.

– Olemme tunnistaneet, että pääteillä kilpailu kovenee jatkuvasti – kilpailijat aktivoituvat ja uudistuvat, mihin meidän on vastattava. ABC on kasvanut valtakunnallisesti niin polttoainekaupan kuin myös liikennemyymälöiden market- sekä ravintolakaupan huoltoasemien markkinajohtajaksi, Osuuskauppa Hämeenmaan ABC-ryhmäpäällikkö Sami Kovanen kertoo.

Tiiriössä marraskuun lopulla alkaneen ravintolaremontin tuloksena on uudenlainen Buffetmaailma, jonka keskiössä ovat asioinnin nopeus, helppous ja monipuolisuus. Ajatus Buffetmaailmassa on, että asiakas maksaa yhden hinnan, jolla hän saa nauttia perinteistä kotiruokaa, salaattia, pizzaa, kebabia sekä aasialaista ruokaa noutopöydästä. ABC:n käyttämä liha on aina 100 % suomalaista.

– Tämä on ihan huikea juttu autoilevalle asiakkaallemme, jolla on aina tienpäällä kiire paikasta toiseen! Runsaampi valikoima osuvia buffetruokia nopeuttaa matkan tekoa, kun asiakkaan ei tarvitse odottaa À la carte -annoksen valmistumista, Sami kertoo.

ABC Noutopöytä

Noutopöydästä löydät kevyempää ja täyttävämpää syömistä jokaiseen makuun. Voit koota mieleisesi annoksen useista lämminruokavaihtoehdoista, raikkaasta salaattipöydästä ja tuoreista leivistä ruokajuomineen.

KEBABC! Buffet

Valitse kotimaisen kebabin kaveriksi rapeita ranskalaisia, mietoa tai tulisempaa kastiketta sekä salaattia. Kebabin voit valita myös proteiinipitoisena härkäpapuna.

Aasia Buffet

Aasia Buffetissa herkuttelet aasialainen keittiön antimilla. Ruoassa vaihtelevat makean, suolaisen, happaman ja tulisen eri vivahteet. Seassa on ripaus aasialaisia mausteita, kuten inkivääriä, valkosipulia, sitruunaruohoa ja chiliä.

Pääruoat:

 • possu, seesamhunaja
 • kana, maapähkinäkaramelli
 • kasvis, punainen curry
 • Lisukkeet:
 • basmatiriisi
 • kevätkääryleet
 • rapukeksi
 • Kimchi eli korealainen fermentoitu kaali
 • Kastikkeet:
 • makea chilikastike
 • sweet & sour kastike
 • soijakastike

Pizzapöytä

Pizzapöytä on täynnä meheviä pizzoja lukuisilla täytteillä. Tarjolla on uunituoretta ja maukasta pizzaa vaihtuvin mauin. Voit tilata pizzan lempitäytteilläsi ja nauttia Pizzapöydän herkuista niin paljon kuin mielesi tekee.

Noutopöytä ja Pizzapöytä ovat auki klo 10.30–14.00/15.00, Kebabc! Buffet ja Aasia Buffet klo 10.30–21.

Aikuisten hinta arkisin 15,50 €, lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhisin 17,90 €. Lapset (3–7-vuotiaat) 7,90 €, juniorit (8–12-vuotiaat) 9,90 €. Alle 3-vuotiaat syövät ilmaiseksi aikuisen ruokaillessa Buffetmaailmassa.

Tervetuloa herkuttelemaan!