Bonus tuo rahaa takaisin


Asiakasomistajia palkitaan monin eri tavoin. Merkittävin etu on Bonus eli ostohyvitys, jota kertyy yli 2 000 toimipaikassa ympäri Suomen. Voit saada Bonusta eli rahaa takaisin ostoistasi jopa 5 % kuukausittaisten ostojen perusteella. Näytä S-Etukorttiasi aina kun teet ostoksia S-ryhmän tai yhteistyökumppaneidemme toimipaikoissa, niin varmistat Bonuksen kertymisen. Pienetkin ostokset

Bonuksen kertyminen

Bonus kertyy S-ryhmän toimipaikoissa, verkkopalveluissa ja yhteistyökumppaneiltamme tekemistäsi ostoista ja se lasketaan pääsääntöisesti ostosten loppusummasta. Bonus maksetaan osuuskauppasi bonustaulukon mukaisesti kalenterikuukauden jaksoissa. Bonusprosentti kasvaa sitä suuremmaksi, mitä enemmän ostoksia kertyy yhteensä.

S-ryhmän autoliikkeissä Bonus kertyy huolloista, varaosista ja tarvikkeista. Bonusta ei myönnetä laskutettavista ostoista ja palveluista. Bonuksen kirjautuminen auton ostosta vaihtelee osuuskaupoittain.

ABC-toimipaikkojen mittarikentältä myytävistä polttonesteistä maksetaan prosenttiperusteisen Bonuksen sijasta Tankkausbonusta. Asiakasomistaja saa Tankkausbonusta yhtä monta senttiä jokaisesta tankatusta litrasta kuin mitä hänen asiakasomistajataloutensa kalenterikuukauden bonusprosentti on. Jos esimerkiksi tankkauskuukauden aikana kaikkien bonusostojen yhteissumma oikeuttaa 3 % Bonukseen, niin asiakasomistajalle maksetaan jokaisesta ko. kuukauden aikana tankatusta litrasta 3 senttiä/litra Tankkausbonusta.

Bonusta myönnetään yksityishenkilöille, yksityistalouden ostoksista. Yrityskorteilla maksettaessa tai sopimushinnoitelluista ostoksista ei myönnetä Bonusta.

Lisätietoa Bonuksen kertymisestä saat asiakasomistajajärjestelmän säännöistä ja yhteistyökumppaneiden esittelyistä.

Näin Bonus lasketaan

Bonuksen määrä on 1-5 % kuukauden bonusostoksista. Se kertyy osuuskauppasi bonustaulukon mukaisesti kalenterikuukauden jaksoissa.

Bonusprosentti kasvaa portaittain sitä suuremmaksi, mitä enemmän ostoksia teet. Kun kaikilla perheenjäsenillä on oma S-Etukortti, voi jokainen nauttia kortin tuomista eduista ja talouden kaikki ostokset kerryttävät yhteistä bonusostokertymää.

Bonus tuplana

Joskus Bonuksen voi saada jopa tuplana, jos toimipaikka järjestää Bonus tuplana -kampanjan. Bonus tuplana tarkoittaa sitä, että kampanja-aikana tehdyistä ostoista maksettava Bonus kaksinkertaistuu.

  • Esimerkki: Jos asiakasomistajatalouden kuukauden ostot yltävät 3 %:n Bonukseen, se tarkoittaa sitä, että Bonusta tuplana myöntävästä toimipaikasta kampanja-aikana tehdyistä ostoista saa silloin 6 %:n Bonuksen.

Bonuksen maksaminen

Bonus maksetaan osuuskauppasi bonustaulukon mukaisesti kalenterikuukauden jaksoissa, ostokuukautta seuraavan kuukauden 10. päivään mennessä. Maksu suoritetaan asiakasomistajatalouden pääjäsenen etujen maksutiliksi määritetylle S-Tilille tai S-Tuottotilille S-Pankkiin.

Jos osuusmaksua ei ole vielä maksettu kokonaan, sitä täydennetään Bonuksella. Kun osuusmaksu on tullut täyteen, Bonus maksetaan suoraan etujen maksutilille.