Uudistunut S-market Mukkula on entistä asiakaslähtöisempi


S-market Mukkula on kokenut syksyn aikana toivotun ja odotetun muodonmuutoksen. Uudistuneen valikoiman suunnittelussa on hyödynnetty asiakastoiveita. Nyt myymälä tarjoaa sekä asiakkailleen että henkilökunnalleen upeat puitteet.

22.10.2024

S-market Mukkulan syksy huipentuu uudistuneen myymälän avajaisiin. Uudistuksen myötä moderni ja asiakaslähtöinen myymälä mahdollistaa asiakkailleen helpon, sujuvan ja asiakaslähtöisen asioinnin. Myymälän tuotevalikoimaa on päivitetty vastaamaan Mukkulan alueen kysyntää.

Osana Hämeenmaan vastuullissuunnitelmaa kaikki myymälän kylmäkalusteet uusittiin nykyaikaisiin ja energiatehokkaisiin malleihin. Asiakkaille kokonaismuutos näkyy paitsi modernina yleisilmeenä myös asioinnin sujuvoittamisena ja selkeyttämisenä.

– Uudistunut Mukkulan ässä tarjoaa asiakkaille helpon ja vaivattoman ostospaikan sekä arkeen että juhlaan. Tervetuloa ostoksille Mukkulaan! iloitsee ryhmäpäällikkö Samu Hokkanen.

Asiakkailta saadut tuotetoiveet ovat olleet osana uudistuneen myymälän tuotevalikoiman suunnittelua. Erityistä huomiota on kiinnitetty myös tuotteiden sijoitteluun myymälässä. Asioinnin nopeutta ja sujuvuutta vahvistaa omalta osaltaan myös pikakassojen määrän lisääminen.

– Olemme astuneet niin sanotusti tälle vuosituhannelle ja saaneet myymälään avaran ja tilavan tunnelman, kiteyttää S-market Mukkulan marketpäällikkö Sanni Kinnunen.

Myös henkilökunnalle uudistus on ollut erittäin odotettu ja mieleinen. Uudistuksen yhteydessä kiinteistöön tehtiin erilaisia rakenteellisia ja toiminnallisia päivityksiä, joiden myötä henkilökunnalle saatiin entistä paremmat puitteet työskentelylle.

– Uskon, että jokainen henkilökuntamme jäsen on nyt remontin jälkeen ylpeä omasta myymälästään. Uudet upeat tilat sekä isompi takavarasto tuovat sujuvuutta arkeen ja nostavat Mukkulan S-marketin aivan uudelle tasolle. Tervetuloa ihastelemaan ja moikkaamaan meitä, sanoo Kinnunen.

 

Uudistetun S-market Mukkulan avajaisia vietetään torstaina 24.10. Mukkulan S-marketin henkilökunta toivottaa kaikki tervetulleiksi juhlistamaan remontin jälkeistä avaustaan!