S-ryhmä Suomen houkuttelevimpien työnantajien huipulla


Maailman johtava työnantajakuvaan erikoistunut tutkimus- ja konsultointiyritys Universum tutkii vuosittain ammattilaisten mielipiteitä ja odotuksia suomalaisista työnantajista. S-ryhmä on pärjännyt näissä tutkimuksissa hienosti.

18.09.2024

Universumin tutkimuksessa S-ryhmä pärjää kaikkein parhaiten toisen asteen tutkinnon suorittaneiden ammattilaisten arvioissa. Viime vuoden tapaan suuri osa heistä pitää S-ryhmää Suomen ihanteellisimpana työnantajana.* Erityisesti ystävällinen työilmapiiri ja mahdollisuus monipuolisiin työtehtäviin saivat kiitosta vastaajien arvioissa, samoin työnantajan vakaus ja hyvät henkilöstöedut.

Korkeakoulutettujen kaupan alan ammattilaisten ihanteellisimman työnantajan rankingissa S-ryhmä on upeasti sijalla 2. IT-alan ammattilaisten arvioissa olemme sijalla 6 ja näin ollen oman toimialamme selkeä voittaja!

Vain aidosti hyvä työntekijäkokemus voi tuottaa myönteisen työnantajamaineen. Siksi saadut tunnustukset ovat ennen kaikkea osoitus yli 40 000 ässäläisen loistavasta päivittäisestä työstä.

– On todella hienoa, että ammattilaiset arvostavat S-ryhmän työnantajana korkealle. Meillä osuuskaupassakin työskennellään aktiivisesti työntekijäkokemuksen kehittämiseksi. Esimerkiksi nyt meillä on käynnissä vuosittainen työyhteisötutkimuksemme (TYT), jonka tulosten pohjalta kehitämme edelleen hämeenmaalaisten työssä viihtymistä ja työhyvinvointia, Hämeenmaan henkilöstöjohtaja Minnastina Miettinen sanoo.

Videolla hämeenmaalaiset Sara, Hilda, Joonas, Reija ja Maria pohtivat, miksi me keikumme vuodesta toiseen näiden listausten kärjessä:

*Toisen asteen koulutusten käyneiden vastaajien tuloksista ei julkaista virallisia rankingeja, koska kyseessä on epävirallinen osa Universumin Asiantuntijatutkimusta.