Lasten urheilukisat Hämeenlinnassa – ilmoittaudu mukaan kolmiotteluun!


Tarmokkaat Taiturit Kesäkisat 2024 järjestetään Kaurialan urheilukentällä lauantaina 24.8. klo 12-14. Hämeenmaa tukee tapahtumaa.

19.08.2024

Lauantaina 24.8. klo 12-14 hämeenlinnalaisella Kaurialan urheilukentällä järjestetään Tarmokkaat Taiturit Kesäkisat 2024. Urheilukisat järjestää paikallinen yleisseura, Hämeenlinnan Tarmo.

Hämeenlinnan Tarmon yleisurheilujaosto tarjoaa monipuolista liikkumista kaikille ikäryhmille niin harrasteliikunta- kuin kilpaurheilutasollakin. Seura järjestää laadukasta junioritoimintaa ja on tämän johdosta nimetty Olympiakomitean Tähtiseuraksi.

Kesäkisoissa kisataan kolmiottelu, jonka lajit ovat juoksu, pituushyppy sekä pienemmillä lapsilla pallonheitto ja isommilla lapsilla keihäänheitto. Omissa sarjoissaan kisaavat 4-vuotiaat ja nuoremmat, 5–6-vuotiaat, 7–8-vuotiaat sekä 9-vuotiaat ja vanhemmat. Kolmiottelun lisäksi kesäkisoissa järjestetään myös perheviesti.

Tapahtuma on osallistujille maksuton. Kaurialan kentällä on kioski, josta voi ostaa muun muassa grillimakkaraa, lettuja, jäätelöä, kahvia, virvokkeita ja leivonnaisia.

Hämeenmaa tukee tapahtumaa. Lasten ja nuorten liikkumisen tukeminen on osa Hämeenmaan vastuullisuustoimintaa.

– Olemme kokeneet yhteistyön näiden kesäkisojen osalta merkitykselliseksi, sillä urheilutoiminnan tukeminen edistää lasten terveellisiä elämäntapoja ja tiimityötaitoja sekä parantaa muun muassa heidän itseluottamustaan ja yleistä hyvinvointiaan, kommentoi Hämeenmaan asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä.

Mukaan kesäkisojen kolmiotteluun ja perheviestiin voit ilmoittautua tästä!