Työntekijä
Ravintolamaailman työntekijän tehtäviin kuuluvat kaikki ravintolan työtehtävät. Kahvilassa valmistat suolaisia ja makeita vitriinituotteita ja huolehdit vitriinin esille laitosta. Keittiössä valmistat buffetin lounasruokaa, salaatteja, à la carte -annoksia ja pizzaa. Hesburgerissa valmistat ja myyt tuotteita ketjun ohjeiden mukaisesti.Näiden tehtävien lisäksi huolehdit ravintolan siisteydestä sekä yhtenä tärkeimmistä työtehtävistäsi on asiakkaiden palveleminen iloisen persoonallisella otteella. Tehtävässä edellytetään hyvää paineensietokykyä, ripeyttä ja kykyä pitää montaa lankaa käsissään yhtä aikaa. Tehtävässä pärjätäksesi sinulla ei ole välttämätöntä olla koulutusta ravintola-alalle, sillä koulutamme aina uudet työntekijämme työtehtävään.Vuoropäällikkö
Ravintolamaailman työntekijän tehtävien lisäksi vuoropäällikkö vastaa työn sujuvuudesta, tiimin johtamisesta sekä asetettujen tavoitteiden saavuttamisesti. Vuoropäällikön tehtävässä vaaditaan hyvää paineensietokykyä, viestintätaitoja sekä kykyä organisoida ja johtaa tiimiä toimipaikan tavoitteiden saavuttamiseksi.Kokki ja kokkiapulainen
Kokin työtehtäviin kuuluu ruoan valmistamisen lisäksi kaikki keittiön työtehtävät, kuten noutopöydän täyttö ja siistiminen, keittiön omavalvonta sekä ravintolan varaston hallinta. Kokin työtehtävässä pärjää parhaiten, kun omaa priorisointikykyä, luontaista ripeyttä ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä vilkkaassa työympäristössä. Lisäksi kokin tehtävään vaaditaan alan koulutus.Kokkiapulainen avustaa kaikissa keittiön työtehtävissä ja ruuan valmisteluissa painottuen makeiden ja suolaisten kahvileipien, à la carte -annosten sekä pizzojen valmistukseen. Kokkiapulaisen tehtävässä tärkeintä on innostus alan tehtäviä ja ruuanlaittoa kohtaan. Kokkiapulainen voi siis olla esimerkiksi keittiöalan opiskelija tai alasta kiinnostunut tulevaisuuden kokki - motivaatio ja halu oppia ravintola-alasta ratkaisevat!