Prisma Riihimäen Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -piste suljetaan tammikuun 2024 loppuun mennessä


Osuuskauppa Hämeenmaalla on tällä hetkellä viisi S-Pankin palvelupistettä. Prisma Riihimäen yhteydessä sijaitseva palvelupiste tullaan sulkemaan tammikuun 2024 loppuun mennessä ja palvelut keskitetään Hämeenmaan neljään muuhun palvelupisteeseen. 

11.12.2023

Osuuskauppa Hämeenmaalla on tällä hetkellä viisi Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pistettä. Prisma Riihimäen yhteydessä sijaitseva palvelupiste tullaan sulkemaan tammikuun 2024 loppuun mennessä ja palvelut keskitetään Hämeenmaan neljään muuhun palvelupisteeseen. 

Osuuskauppa Hämeenmaalla on tällä hetkellä yhteensä viisi Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pistettä Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Riihimäellä toimipiste sijaitsee Kauppakeskus Atomin tiloissa Prisman yhteydessä. Muut pisteet sijaitsevat Hämeenlinnassa, Forssassa ja Lahdessa. S-Pankin palvelupiste Riihimäellä on päätetty sulkea.   

Asiakaskäyttäytymisessä ja -tarpeissa on tapahtunut muutoksia. Pääosa asioinnista tapahtuu nykyään sähköisten kanavien kautta”, taustoittaa Osuuskauppa Hämeenmaan asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä. Lähimmät palvelupisteet sijaitsevat jatkossa Hyvinkään ja Hämeenlinnan Prismojen yhteydessä.  

Pisteen sulkeminen ei edellytä toimenpiteitä pankin asiakkailta, ja esimerkiksi tili- ja lainanumerot säilyvät ennallaan. Kaikille työntekijöille tarjotaan työtä Osuuskauppa Hämeenmaan palveluksessa.   

 

Lisätietoja:

Jaana Järvenselkä
asiakkuusjohtaja
jaana.jarvenselka@sok.fi