Prisma Forssan historian suurin uudistus on valmis – ”Kaikki uudistettiin!”


Prisma Forssa on kokenut historiansa suurimman uudistuksen. Uusi, moderni ja energiatehokas myymälä vastaa paremmin asiakkaiden toiveisiin.

11.04.2024

Prisma Forssa on kokenut historiansa suurimman uudistuksen, kun myymälässä uusittiin käytännössä kaikki lattiasta kattoon – laitteet, valikoima, palvelut, henkilökunnan työpisteet ja myymäläpohja. Uusi, moderni ja energiatehokas myymälä vastaa nyt paremmin alueen asiakkaiden toiveisiin. Uudistuneen myymälän avajaisia vietetään keskiviikkona 17.4.2024, ja koko kevään aikana luvassa on paljon tapahtumaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

Uudistuksen kynnyksellä ryhmäpäällikkö Marko Leppänen on innoissaan – uudistus on onnistunut ja kaikki näyttää juuri siltä miltä pitääkin. Prisma Forssa on totisesti asiakkaitaan varten suunniteltu ja rakennettu moderni kokonaisuus.

– Nyt oli oikea aika päivittää koko myymälämme kerralla kuntoon, kaikki uudistettiin! Prismamme palvelut ja valikoima ovat asiakkaillemme parempia ja liikkeemme on aiempaa energiatehokkaampi, Leppänen kiteyttää.

Järkevöitetty myymäläpohja helpottaa asiointia

Prisma Forssan myymäläpohja on kokenut uudistuksen, ja miljöö on suunniteltu S-ryhmän viimeisimmän Prisma-konseptin mukaan, mikä sujuvoittaa asioimista jatkossa. Käyttötavarat ja päivittäistavarat löytyvät tutuilta paikoiltaan – uusimman konseptin mukaisesti.

Alkuvuoden aikana muun muassa makeisosasto uusittiin kauttaaltaan, kauneus ja hyvinvointi -osasto muutettiin uuden konseptin mukaiseksi, lastenmaailma rakennettiin täysin uudeksi, ja urheiluosaston valikoima laajeni huomattavasti aiempaan verrattuna.

– Uudistuksen aikana ja suunnittelussa otimme asiakastoiveita mahdollisimman paljon huomioon. Kasvatimme muun muassa valikoimaa siellä, missä sitä on toivottu, Prisma Forssan käyttötavarapuolesta vastaava myyntipäällikkö Satu Lehtonen luettelee innoissaan uudistuksesta.

Prisma Forssasta asiakkaat saavat jatkossa myös valmista ruokaa mukaan laajasta valikoimasta. Uusi sushipiste tarjoaa lämpimät aasialaiset ruoat, leipomosta saa herkkuhetkiin Jokioisten Leivän paikan päällä paistettuja munkkeja ja muita makeita, palvelutiskiltä täytettyjä patonkeja ja saapa kaupasta siellä valmistettua tuoretta pizzaakin.

– Näiden lisäksi avasimme käyttötavaraosastolle keräily- ja noutopalvelut helpottamaan asiakkaidemme arkea. Ostoksia voi tehdä prisma.fi-verkkokaupassa, Leppänen nostaa esiin.

Valikoimissa näkyvät myös paikalliset pientuottajat, joiden tuotevalikoimaa on kasvatettu entisestään.

– Kaupastamme löytyy nyt oma leipomo ja palvelutiskiltä runsas valikoima tuoreita ruokia. Olemme myös tuoneet kauppaan uusia tuotteita pientuottajilta. Näillä uudistuksilla pystymme paremmin vastaamaan myös erikoisempiin pyyntöihin – yli ketjuvalikoimien, monipuolisen asiakaskuntamme mukaan, Prisma Forssan päivittäistavara- ja palvelupäällikkö Henna Heinonen hehkuttaa.

Henkilökunnalle entistä paremmat työolot moderneilla ratkaisuilla

Prisma Forssan henkilökunta on ollut aktiivisesti mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa uutta myymälää. Henkilökunnan innostuksen voi aistia myymälän käytävillä ja puheissa – moderni kauppa toi mukanaan esimerkiksi modernit työpisteet ja taukotilat.

– Uudistimme heti ensimmäisenä taukotilat, ja kaikki kassapöydät yhtä lukuun ottamatta ovat korkeussäädettäviä. Myyjät voivat asettaa työpisteensä siis oikealle korkeudelle, kuten moderneissa toimistoissakin on totuttu tekemään. Kaupassamme on myös muualla sähköistettyjä työpisteitä käytössä, Leppänen kertoo.

Henkilökuntaa on kiittäminen myös laajemmasta kukkaosastosta, siltä nimenomaan henkilökunnan toiveissa oli, ettei se ainakaan pienene. Tämä otettiin huomioon suunnitelmista ja nyt asiakkaat pääsevät nauttimaan entistä laajemmasta kukkasadosta tulevana keväänä ja alkukesästä.

Henkilökunnan työasut myös päivittyivät vastaamaan modernin työn tarpeita, mikä tekee työnteosta entistä turvallisempaa ja helpompaa.

– Tahdomme kiittää henkilöstöämme kovasta rypistyksestä – olette kaikki tehneet hienoa työtä ja nyt päästään nauttimaan toden teolla uudesta myymälästämme. Tämä on totisesti ollut koko Prisma Forssan yhteinen projekti, ja siksi tästä tulee niin hyvä! Meillä on hieno porukka töissä! Leppänen, Lehtonen ja Heinonen kiittelevät yhteisesti.

S-Pankkipiste uudistettiin samalla palvelemaan paremmin asiakkaitaan

Prisma Forssan yhteydessä toimiva S-Pankkipiste uusittiin myös kevään aikana uuden konseptin mukaiseksi. Asiakkaille uudessa ja isommassa S-Pankkipisteessä on viihtyisät, rauhalliset ja tyylikkäät asiointipisteet.

– Uudet tilat on suunniteltu toimiviksi niin asiakkaiden kuin henkilökuntammekin näkökulmasta. Puitteet pankkiasiointiin ovat nyt erittäin hyvin kunnossa, kertoo S-Pankin palvelupäällikkö Matti Maalehto.

S-Pankki Forssan Prisman yhteydessä palvelee asiakkaitaan maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 10–17, tiistaisin vain ajanvarauksella. Käteispalvelut ovat avoinna maanantaisin ja perjantaisin kello 10–12.

Kevään tapahtumia Prisma Forssassa

Uudistuneen Prisma Forssan avajaisia vietetään keskiviikkona 17.4., jolloin Lettukeisari maistattaa asiakkaille herkullisia lettuja. Perjantaina 19.4. kello 10 alkaen järjestetään Palvipossupäivä.

Keväällä tapahtuu myös paljon muuta:

  • Lettukeisari keskiviikkona 17.4. kello 10–16
  • Palvipossupäivä perjantaina 19.4. kello10 alkaen
  • Kakkukahvit perjantaina 26.4. kello 10–18
  • Finesports Gaming -tapahtuma lauantaina 27.4. kello 10–16
  • Lasten tapahtuma lauantaina 4.5. kello 10–16 / Kasvomaalausta, Taikuri, Sini- ja Sulo-nallet
  • Puutarhan avajaiset lauantaina 4.5. kello 10–14 / Tarjolla grillimakkaraa 1000:lle ensimmäiselle!

 

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen Prisma Forssaan!

Lisätietoja

Marko Leppänen, ryhmäpäällikkö, puh. 044 076 4359, marko.leppanen@sok.fi