Osuuskauppa Hämeenmaan henkilöstölle yli kolmen miljoonan euron ylimääräinen tulospalkkio


Osuuskauppa Hämeenmaa palkitsee koko henkilökuntansa yhteensä noin 3,2 miljoonan euron ylimääräisellä tulospalkkiolla! Tulospalkkio on kiitos kuluneesta vuodesta.

21.12.2023

Osuuskauppa Hämeenmaa palkitsee koko henkilökuntansa yhteensä noin 3,2 miljoonan euron ylimääräisellä tulospalkkiolla! Tulospalkkio on kiitos kuluneesta vuodesta – osuuskaupan liiketoiminta on menestynyt hyvin jokaisella toimialalla. Kokoaikaiselle työntekijälle maksettava tulospalkkio on noin 1 200 euroa. Tulospalkkio maksetaan ystävänpäivänä 2024, ja sillä juhlistetaan samalla Hämeenmaan 120-vuotista historiaa.

Osuuskauppa Hämeenmaan vuodesta on muodostumassa erinomainen. Kiitos hyvästä menestyksestä kuuluu erityisesti henkilökunnalle. Hämeenmaan henkilöstölleen vuodelta 2023 maksettavat tulospalkkiot tulevat olemaan suuremmat kuin koskaan aikaisemmin, keskimäärin tulospalkkiot ovat yhteensä lähes 2 000 euroa kokoaikaiselle työntekijälle.

– Menestyksemme selkäranka on osaava ja erittäin ammattitaitoinen henkilöstömme. Kuluneen vuoden aikana kaikkien toimialojemme kehitys on ollut hyvää. Erityisesti ruokakauppa on sujunut edullisten hintojemme siivittämänä hyvin. Tulospalkkio on kiitos hämeenmaalaisille hienosti tehdystä työstä, kertoo Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormisto.

Ylimääräistä tulospalkkiota maksetaan Hämeenmaan koko- ja osa-aikaiselle henkilökunnalle 0,70 € jokaisesta vuonna 2023 tehdystä työtunnista, mikä tarkoittaa noin 1 200 euroa kokoaikaiselle työntekijälle.

Hämeenmaan koko henkilöstö kuuluu tulospalkkauksen piiriin. Työntekijät ansaitsevat vuosittain työryhmien yhteisiin tavoitteisiin perustuvaa tulospalkkiota, joka voi maksimissaan olla 0,80 € / tehty työtunti. Ylimääräinen tulospalkkio maksetaan tämän tulospalkkion lisäksi.

 

Lisätietoja:

Olli Vormisto, toimitusjohtaja, 050 358 8336