S-market Sysmän palvelut laajenevat tänä kesänä. Kesä tuo Sysmään paljon mökkeilijöitä, ja Sysmän väkiluku kasvaakin kesäisin hurjasti. Aiempaa monipuolisimmista palveluista sekä laajasta valikoimasta hyötyvät alueen asukkaat sekä mökkeilijät.S-markettiin avattiin ruoan verkkokaupan pop up -noutopiste, jossa verkossa tehdyt ostokset noudetaan myymälän lastauslaiturilta sovittuna ajankohtana. Omat ostokset tilataan ja maksetaan verkossa osoitteessa s-kaupat.fi tai S-kaupat-mobiilisovelluksessa. Pop up -noutopiste on avoinna toistaiseksi. Kesäkuun aikana myymälässä otetaan käyttöön myös asiakkaiden toivomat itsepalvelukassat, jotka nopeuttavat ja helpottavat asiointia.Sysmän S-marketissa sijaitseva, jo viime kesästä tuttu Salpausselän Kalan pop up -tiski täydentyy nyt lahtelaisen Lihasammon tuotteilla. Lihasampo on lahtelainen lihatukkuliike, joka luottaa tekemisessään paikallisuuteen, laadukkaisiin raaka-aineisiin sekä itse käsin tekemiseen. Salpausselän Kala sitä vastoin on Lahdessa toimiva tuoreen kalan käsittelyyn ja jalostukseen erikoistunut yritys, joka niin ikään valmistaa tuotteensa käsin.– Meillä on erinomaiset kokemukset yhteistyöstä Salpausselän Kalan kanssa viime kesältä. Olemme erittäin innoissamme siitä, että tänä kesänä saimme tilaisuuden laajentaa tarjoomaamme vastaavan tyyppisellä, paikallisella liha-alan toimijalla. Tällä yhteistyöllä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä kattavamman valikoiman laadukkaita kala- ja lihavaihtoehtoja kesän herkkupöytiin, iloitsee marketpäällikkö Marjukka Heinonen.Viikolla 21 pop up-tiski on auki perjantaina 27.5. klo 10-19 ja lauantaina 28.5. klo 9-16. Kesäkauden ajan 1.6.-12.8. tiski on avoinna ke-to 10-17, pe 10-20 ja la 10-16. Tiskin ollessa suljettuna suosituimpia tuotteita on myynnissä valmiiksi pakattuina.
Lisätietoja:
Osuuskauppa Hämeenmaa, marketpäällikkö Marjukka Heinonen, 040 669 4550