Kesätöistä starttasi vuosikymmenien


Tiina aloitti työt Hämeenmaalla lukion loppupuolella ja nyt uraa on jo kertynyt lähes 40 vuotta!

#tuhatjayksitarinaahämeenmaalta

Tulin kesätöihin, kun olin juuri päättämässä lukion. Kuukauden päästä minulle tarjottiin kuukausipalkkalaisen sopimus ja siihen tartuin. Sillä tiellä olen nyt ollut melkein 40 vuotta!

Koulutuksia olen käynyt Hämeenmaan puolesta useita vuosien varrella. Joskus 2000-luvun vaihteessa istuin neljä vuotta kauppiksen iltalinjalla, kun piti saada merkonomin paperit. Silloin ei vielä ollut osuuskaupan omia merkonomikoulutusryhmiä. Päivät oli pitkiä. Ensin olin töissä Sokoksen jalkineosastolla klo 7.45-15.45 ja siitä koulunpenkille arkisin klo 16-20. Oli pitkät neljä vuotta, mutta kannatti tuo kaupallinen pohjakoulutus hankkia.

Marketpäällikkönä olen ollut aika monessa myymälässä 2006 alkaen ja sitä ennen tuoteryhmävastaavana Sokoksen jalkineosastolla 10 vuotta. Sokoksen marketin puolella tuli tehtyä kaikkia mahdollisia hommia myös 10 vuotta ennen päällikön ja vastaavan rooleja. Kyllä on kiirettä on pitänyt, että kyllästymään en ole ehtinyt! Ehkä kerran tai kaksi on ollut mielessä, että pitäiskö tehdä jotain muuta. Kun oma työnantaja on pitänyt homman mielenkiintoisena, niin eipä ole tarvinut muutosta miettiä sen vakavammin.