Villähteen S-market uudisti ilmettään, valikoimiaan ja palveluitaan

S-market Villähteellä asioiminen on entistä sujuvampaa muun muassa tuotteiden uudelleensijoittelun ja pikakassojen ansiosta. Lisäksi uudistettu myymälä tarjoaa yhä laajemman, asiakaskunnan tarpeita vastaavan valikoiman sekä nipun uusia mielenkiintoisia palveluita.

15.07.2020

– Myymälän ilme on raikkaasti uudistunut. Tuotteet ovat saaneet uudet selkeämmät paikat tilavammissa hyllyissä. Myös juomapuoli on uudistettu. Täysin uusina palveluina S-marketimme tarjoaa paistopisteen, Mehustamon ja kahvipisteen, esittelee marketpäällikkö Fia Hillerström.

Hän toivottaa asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan uudistuneeseen myymälään.

Ryhmäpäällikkö Erja Kailan mukaan Villähteen S-marketin valikoimaa lähdettiin kehittämään sillä ajatuksella, että se palvelisi entistä paremmin lähialueen asukkaita ja vastaisi myös liikkuvan asiakaskunnan tarpeisiin. Tuotevalikoimia on kasvatettu esimerkiksi paistopistetuotteiden ja juomien osalta.

– Uudistetusta myymälästä löytyy nyt myös kolme pikakassaa, jotka tuovat uuden nopeamman vaihtoehdon pienten ostosten maksamiseen. Pikakassat sujuvoittavat asiointia erityisesti ruuhka-aikoina, Kaila sanoo.

Myymälä palvelee laajoin aukioloajoin ma-pe klo 7–21, la klo 8–21 ja su klo 10–21 osoitteessa Kauppakaari 4, Nastola.