Löydä kevät Lahden keskustasta

Korona hiljensi maaliskuussa Lahden keskustan. Kevätaurinko, lämpö ja asteittainen totuttautuminen niin sanottuun uuteen normaaliin ovat kuitenkin saaneet ihmisiä rohkaistumaan vähitellen liikkeelle. Ydinkeskustan Sokos Lahti palaa maanantaina 11.5. normaaliin aukioloon.

07.05.2020

Sokoksen lisäksi normaaliaukioloon palaavat tavaratalon alakerrassa toimivat S-market ja Alko. Ensi viikosta lähtien Sokos-tavaratalo ja S-market Sokos Lahti ovat avoinna arkisin klo 8–21, lauantaisin klo 8–18 ja sunnuntaisin klo 11–17. Alko puolestaan palvelee arkisin klo 9–21 ja lauantaisin klo 9–18.

– Asiakkaita on ollut toissa viikonlopulta lähtien enemmän liikkeellä, ja mekin päätimme palata takaisin normaaliin aukioloon, Hämeenmaan käyttötavarakaupan toimialajohtaja Saija Vuorinen kertoo.

Poikkeusajasta huolimatta ilmassa on vahva kevään tuntu. Sokoksessa ja Hämeenmaan Emotion-myymälöissä kevät on toivotettu lämpimästi tervetulleeksi vuodenaikaan sopivilla teemaviikoilla: Löydä kevät -kampanja alkoi huhtikuun lopussa ja jatkuu vielä hetken.

– Kevätkampanja päättyy pääosin äitienpäivään, mutta miesten pukeutumisessa jatkuu pukukampanja vielä koko ensi viikon, Saija Vuorinen mainitsee.

Loppukuusta Sokoksessa ja Emotioneissa juhlivat asiakasomistajat: Omistajapäivät valtaavat toimipaikat eduillaan 22.-31. toukokuuta, ja samalla ostoksista saa S-Etukortilla TuplaBonuksen. Kampanjat toteutetaan tällä kertaa huomattavasti tavallista pidempinä, jotta vältytään asiakasruuhkilta.