Avaamme suljettuina olleet ABC-asemamme

Hämeenmaan ABC-liikennemyymälät palailevat vähitellen kohti normaalimpaa arkea. Huhtikuun alusta saakka suljettuina olleet ABC Nastola ja ABC Kivimaa avautuvat maanantaina 11. toukokuuta sekä ABC Padasjoki keskiviikkona 20. toukokuuta.

08.05.2020

ABC-liikennemyymälöistämme Nastolan, Kivimaan ja Padasjoen asemat suljettiin huhtikuun alussa. Polttoainejakelu on kuitenkin jatkunut koko ajan normaalisti kaikissa Hämeenmaan ABC-toimipaikoissa. Myös ABC CarWash -autopesu on palvellut asiakkaita tavalliseen tapaan.

Suljetuista asemista ABC Kivimaa ja ABC Nastola avaavat jälleen ovensa ensi maanantaina 11. toukokuuta toivottaen vieraat tervetulleiksi jo heti aamukuudelta. Avattavat ABC-asemat ovat toukokuussa avoinna maanantaista lauantaihin klo 6–21 ja sunnuntaisin klo 10–21. Asemat palvelevat toistaiseksi take away -periaatteella ABC-ravintoloiden ja Hesburgereiden osalta.

– Suomen hallituksen linjaukset vaikuttavat omalta osaltaan ravintolatoiminnan normalisoitumiseen ABC-toimipaikoissamme, Hämeenmaan talousjohtaja ja ABC-toimialajohtaja Jouni Viljanen toteaa.

Kolmas huhtikuussa suljettu liikennemyymälämme, ABC Padasjoki, avautuu kävijöille 20. toukokuuta.

Kesäkuun alusta lähtien kaikki Hämeenmaan ABC-liikennemyymälät palvelevat jälleen tutuin aukioloajoin: ABC Tiiriö ja ABC Renkomäki ympäri vuorokauden, ABC Padasjoki klo 6–22 ja muut asemat klo 6–24.