Kesätyöt

Tarjoamme kesätöitä erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä eri toimialoillamme.

Osuuskauppa Hämeenmaa työllistää vuosittain joka kesä asiakaspalvelusta kiinnostuneita nuoria. Hämeenmaan kesätyöpaikat tulevat hakuun aina aikaisin vuoden vaihtuessa. Kesätyöpaikkoja on tarjolla Hämeenmaan eri toimialoilla ja toimipaikoissa Kanta- ja Päijät-Hämeessä, ja mahdollistamme vuosittain nuorille talenteille erilaisia ja monipuolisia kesätyömahdollisuuksia. Kesätyöntekijöiltämme edellytetään 18 vuoden ikää, mutta myös nuoremmille kesätyötä vaille oleville pyritään aina avaamaan oma kesätyöhakunsa.

Käy lukemassa kesän 2021 työntekijöiden kokemuksista Hämeenmaalla nettisivuiltamme ja kurkkaa videolta, miksi meille kannattaa hakea kesätöihin!

Myös kesätyöntekijämme ovat oikeutettuja Hämeenmaan ja S-ryhmän Suomen laajimpiin henkilöstöetuihin. Voit tutustua niihin täällä!

Hae sinäkin mukaan iloiseen porukkaamme ja tule menestymään yhdessä muiden hämeenmaalaisten kanssa!

Vuoden 2022 kesätyöhaku on nyt käynnissä (hakuaika 3.1.-28.2.2022)

Alle 18-vuotiaiden kesätyöpaikat

Tavoitteenamme on tarjota vuosittain myös nuorille, alle 18- vuotiaille, kesätyöpaikkoja eri toimipisteissämme. Alle 18-vuotiaiden kesätyömahdollisuuksista Hämeenmaalla tiedotetaan joka vuosi erikseen. Pyrimme tarjoamaan nuorille mahdollisuuden tutustua kaupan ja liikennemyymälöiden sekä kahviloiden ja ravintoloiden työtehtäviin mm. Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelun muodossa. Odotamme harjoitteluun hakevilta intoa ja aitoa halua työskennellä asiakaspalvelutehtävässä, iloista asiakaspalveluilmettä sekä halua oppia uusia asioita ja työelämän pelisääntöjä.

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelun voi suorittaa tietyllä alalla vain kerran. Koululaisella voi siis olla vain yksi tietyn ammatin tutustumisjakso. Jos aiempina kesinä on jo suorittanut kyseisen tutustumisjakson esim. kaupassa, voi mahdollisuuksien mukaan seuraavana kesänä hakea paikkaa liikennemyymälästä, ravintolasta tai kahvilasta, muttei enää kaupasta.

Haluamme myös mahdollistaa kesätyöpaikkoja niille alle 18-vuotiaille nuorille, jotka eivät enää voi hakea Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluun. Tarjoammekin jo mahdollisesti aiemmin harjoittelujakson suorittaneille hakijoille mahdollisuuksien mukaan eripituisia kesätyöjaksoja toimipaikoissamme.

Vuoden 2022 kesätyönhaku alle 18-vuotiaille on nyt käynnissä (hakuaika 21.2.–30.4.2022)